Odbojkašice Uba bez senzacije: Prvakinje Evrope prejake, Koneljano se prošetao u Ligi šampiona

 
 ≫ 
  • 2

Ubljanke su se sjajno predstavile u drugom setu, gde su bile blizu osvajanja ovog perioda igre

Odbojkašice Uba nisu uspele da dođu do senzacije protiv aktuelnog evropskog prvaka Koneljana na domaćem terenu. Iako su na trenutke pokazale da mogu da pariraju moćnom italijanskom timu, srpske odbojkašice su ipak upisale četvrti poraz u Ligi šampiona, čime su ostale bez šansi da se domognu naredne faze takmičenja - 0:3 (16:25, 22:25, 13:25).

U prvom setu, Italijanke su vrlo brzo uspele da dođu do primata i već sredinom seta su imale ogromnih +8 (8:16), a potom su tu prednost bez većih poteškoća održale sve do samog kraja, iskoristivši drugu set loptu koja im se ukazala.

Drugi period igre bio je dosta drugačiji. Odbojkašice srpskog tima krenule su odlično i delovalo je da će možda uspeti da dođu do izjednačenja u setovima. U nekoliko navrata imale su +3, ali su igračice Koneljana set završile sa pet uzastopnih poena i od 22:20 za Ub stigle do 22:25 u svoju korist.

U trećem setu bilo je vidno da je Ub izgubio nalet, a Koneljano je vrlo brzo stigao do 1:8 i nagovestio da će vrlo verovatno rešiti meč u najkraćem roku. To se na kraju i desilo, pa Italijanke sada i definitivno završavaju na prvom mestu Grupe E posle prve faze takmičenja.

Video: Najbolja odbojkašica sveta navija za Partizan, a sestra joj je upravo pojačala Zvezdu

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemoguće je

    3. februar 2022 | 10:16

    Naša liga je slaba baš u tom timu igraju igračice koje su se vratile odnekle za našu ligu su ok ali za ozbiljno takmičenje ne, očekuješ od nekog sa četiri banke da uradi nešto na terenu mislimmm

  • Kalimero

    3. februar 2022 | 12:29

    Kako bre "čelnici" kluba nisu uspeli da ubede protivnike da izgube? A da, nije to naša liga...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA