Oglasio se trener hrvatskih vaterpolistkinja: Ruskinje iz Vojvodine su solidno tukle

Nakon vaterpolo meča u kom je pretučena Hrvatica oglasio se njen trener

  • 0
Ženski VK Jadran, vaterpolistkinje, hrvatska, vaterpolo Split Foto: Instagram.com/vk_jadran_split/

Regionalna javnost danas priča o vaterpolu meču koji su odigrale ženske ekipe Vojvodine i Jadrana iz Splita. Naravno, ne govori se o meču zbog kvaliteta vaterpola, već zbog tuče koja je nastala u bazenu.

Da je u bazenu bilo baš žestoko, pokazuje i činjenica da je Dora Vujević, vaterpolistkinja Jadrana, dobila takav udarac da je morala odmah da ide u bolnicu.

Tuču je prokomentarisao i trener hrvatskog Jadrana, koji kaže da su ruske vaterpolistkinje, koje igraju za Vojvodinu dobro tukle, ali i da su se namerile na pogrešne.

- Sudije su me posle tuče pitale hoćemo li nastaviti meč. Budući da je postojala bojazan da u nastavku ne dođe i do većeg incidenta, bila je naelektrisana atmosfera, a nas čeka sledećeg vikenda finale Hrvatskog kupa, odlučio sam da je pametnije da ne nastavimo utakmicu. Ruskinje u Vojvodini su solidno tukle, jedino što su se namerile na pogrešne - bio je komentar Aljoše Kunca, trenera vaterpolistkinja Jadrana.

Video sukoba vaterpolistkinja je prvobitno objavljen na Facebook-u, ali je ubrzo uklonjen.

Video: Incident na utakmici Čelsija i Juventusa: Fudbalerka srušila navijača koji je uleteo na teren

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA