Prevrnuo se autobus sa odbojkašicama: Udes u snežnom nevremenu, meštani pomagali devojkama

 
 ≫ 
  • 6

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se na putu Pećinci - Buđanovci

Sneg od ranog jutra ne prestaje da zadaje probleme stanovnicima Srbije. Autobus sa odbojkašicama iz Požarevca prevrnuo se na putu Pećinci - Buđanovci, prema saznanjima Kurira.

Meštani iz Pećinaca odmah su pritekli u pomoć devojkama i izvukli ih iz autobusa, a potom ih transportovali do hotela Kristal u ovom mestu. Sve devojke su izvučene iz prevrnutog vozila.

Prema prvim detaljima sa lica mesta, autobus je završio u jarku pored puta, a put je bio u potpunosti prekriven snežnim pokrivačem. Kurir prenosi da su devojke iz OK "Mladi Radnik" putovale na gostovanje ekipi Loznice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by ŽOK MLADI RADNIK (@zokmr)

Isti list saznaje da na svu sreću nijedna od devojaka nije zadobila povrede koje su opasne po život, dok Blic prenosi da su četiri devojčice koje su se žalile na bolove transportovane u Dečiju bolnicu u Tiršovoj i da su starosti od 15 do 17 godina. Uglavnom se žale na ugruvanost i na bolove u rebrima, rukama i nogama.

Povrede je zadobio i trener požarevačke ekipe, koji je sa rasekotinama na glavi transportovan u Zemunsku bolnicu. Iz hotela "Kristal" je za Blic potvrđeno kako su sve devojke dobro i da su dobile hranu i vodu, kao i garderobu i da čekaju transport dalje.

Video: Beograd se probudio pod snegom: Sve se beli

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović: Vidite koliko sam okupljanja propustio i koliko sam dao reprezentaciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    12. decembar 2021 | 14:54

    Tako ti je to u ravnici kad poravna sneg nemaš predstavu gde se nalaziš misliš voziš sredinom ceste malo cimneš u desno da se mimoiđeš sa vozilom iz suprotnog smera i već si u jarku.

  • Marko

    12. decembar 2021 | 14:28

    Ta deonica puta se koristi da bi se izbeglo plaćanje putarine na tkzv Rumskoj raskrsnici na isključenju sa auto-puta.

  • Kiza

    12. decembar 2021 | 14:59

    Pa sta bi tek bili da nije bila ravnica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA