Turska se oporavila posle poraza od Srbije i uzela bronzu na Evropskom prvenstvu u Beogradu

 
  • 1

Holandija je pala posle tri samo tri seta borbe

Odbojkašice Turske osvajačice su bronzane medalje na Evropskom šampionatu u Beogradu. Nakon poraza od Srbije u polufinalu, one su uspele da se "uzdignu" i da veoma lako savladaju reprezentaciju Holandije u tri seta - 3:0 (25:20, 25:19, 25:23).

Naše prethodne rivalke su sjajno počele meč i rivalke su samo tokom trećeg seta pružile kakav-takav otpor. Tada su u jednom momentu i povele i zapretile da susret možda produže za još jedan set, ali je Turska odreagovala.

Deluje da meč nije mogao da potraje kraće. Naime, Turska je do bronze došla za svega sat i 24 minuta, a najefikasnija u ekipi bila je potpuno očekivano Erbar Karakurt sa 13 poena, dok se kod Holanđanki istakla Ane Bujs sa jednim poenom više.

Podsećamo vas da naše odbojkašice igraju za zlato od 20.00 časova protiv selekcije Italije u verovatno krcatoj "Beogradskoj areni". Taj duel možete pratiti u direktnom televizijskom prenosu na RTS 1 i Areni Sport 1.

Video: Neprobojni srpski zid za Turkinje: 3 uzastopna bloka za kraj i plasman u finale Evropskog prvenstva

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA