"Partizan će besplatno koristiti bazen narednih 50 godina": Vesić potvrdio sjajnu vest za crno-bele

Ugovorom je definisano da će Grad Vaterpolo klubu Partizan obezbediti sedam sati dnevno besplatnih termina za sve kategorije, od najmlađih do seniorskog tima.

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Zare
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • BEOGRADJANI

    16. avgust 2021 | 21:15

    PRAVA ODLUKA ! GODINAMA SU NISTILI NASU VATERPOLO INSTITUCIJU ! VELIKANI EVROPE ! SVI OSTALI SAMPIONI BILI POPUNJENI PARTIZANOVIM IGRACIMA !!! SRECNO ,,CRNO BELI "

  • Neplivac

    16. avgust 2021 | 18:09

    A kako bi bilo da odresite kesu i vec jednom napravite nekoliko bazena u prigradskim naseljima, ako ne moze u centru grada. Samo za treninge vaterpolista iz nekoliko klubova i pored- medjunarodnu vaterpolo skolu i trening centar Srbija. Ono sto se placa. A kvalitet se placa. Sa asovima koje mi imamo i koji zavrsavaju i karijere, sa medaljama i uspesima nekoliko postavki igraca u ovom sportu, mislim da bi ljudi rado poslali decu ili mlade na obuku u ove centre. I Cavic nam je otisao nazad, jer mi nemamo bazene, gde deca mogu da nauce da plivaju od asova, i da ovaj sport koji je cisto zdravlje u svakom smislu konacno dobije kod nas pecat i priznanje nacije, koju je dobio u svetu. Normalno da morate uloziti u reklamu, ali to je najmanje. To bi pomoglo i da se kod nas krene sa umetnickim plivanjem u cemu bi se nase devojke lepo pokazale, a to je sportska kategorija, kao i u vaterpolu kod zena koje imaju i Madjari. Da ne govorim o atraktivnim revijalnim koncertima umetnickog plivanja, pa i takmicenja raznih vrsta. Mozda bi od toga mogli da napravite i "Aqua park Srbija", pa da u njega smestite razne ribe, delfine i ajkule Mediterana koji daleko nije, kao turisticku atrakciju Beograda. Ne moraju svi u Srbiji da budu rijaliti zvezde i da pevaju u Grandu. Zasto nijedan nas Univerzitetski centar nema kajakaski klub, niti regatu i takmicenje izmedju visokoskolskih ustanova kao sto je tradicija u Engleskoj? O nekoliko bazena po Univerzitetskom centru, da ne govorim.

  • Boki

    16. avgust 2021 | 17:25

    Državni projekat. Šta će biti sa ostalim klubovima? Zašto se od mojih para finansira vk partizan? Ko tu pere pare?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA