Milutin Stefanović osvojio deveto mesto u finalu Svetskog kupa u streljaštvu

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Srpski strelac Milutin Stefanović osvojio deveto mesto u finalu Svetskog kupa

Reprezentativac Srbije u streljaštvu, Milutin Stefanović osvojio je danas deveto mesto u disciplini malokalibarska puška trostav na finalnom turniru Svetskog kupa u Nju Delhiju.

Kovačević je u kvalifikacijama osvojio deveto mesto, pošto je pogodio 587 krugova i nije uspeo da se plasira u finale. Srpskog strelca su od osmog mesta i plasmana u finale delila dva kruga.

- Sve do stojećeg stava moj nastup je bio na visokom nivou. Ali, s obzirom da sam u prethodne dve nedelje imao problema sa leđima, taj slabiji rezultat na kraju je bio očekivan. Uložio sam ogromne napore da se oporavim i doputujem u Indiju. Da nije bilo tih problema uveren sam da bih se danas borio za visok plasman, s obzirom da mi je forma na visokom nivou. Drago mi je što sam i pored povrede u prva dva, čvrsta stava, gađao veoma dobro, a to mi daje vetar u leđa za buduća takmičenja - izjavio je Stefanović.

Prvo mesto osvojio je Mađar Ištvan Peni, koji je u finalu pogodio 465,3 kruga. Drugi je bio Čeh Jirži Privratski sa 464,2 kruga, dok je treće mesto pripalo Indijcu Akilu Šeoranu (452,6).

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Vanja Marinković izneo utiske posle pobede nad Bajernom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA