Oglasio se arbitar iz BiH koji je delio "pravdu" Srbiji protiv Drim tima: "Neću da dolivam ulje na vatru..."

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 24

Srbija je imala 38 minuta vođstva...

Košarkaška reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u finale Olimpijskih igara, a mnogi navijači su zbog toga okriviliudije. Smatra se da je napravljeno puno grešaka, sudije iz Paname, kao i o sudiji iz Bosne i Hercegovine Ademiru Zurapoviću, koji se vodi kao jedan od najboljih FIBA sudija i koji se oglasio posle Pariza.

Naime, nekoliko puta zaboravio da dosudi korake, pa je na momente delovalo kao da se igra po NBA pravilima. Uz to, on je poznat kao dobar prijatelj Svetislava Pešića, a ono što je interesantno bio je i na promociji Pešićeve knjige "Moja igra, moj put".

Zanimljivo, Zurapović je odgovarao na pitanja portala Raport.ba, a jedno od pitanja odnosilo se upravo na sušenje na meču sa Srbijom.

- Neću odgovarati na takve stvari, svako neka odgovara za svoje postupke. Jednostavno, neću da pričam o tome, da dolijevam ulje na vatru - istakao je on.

Isti portal navodi, i to, da mu niko iz srpskog tima, ni selektor Pešić, ni stručni štab ni igrači nisu ni jednu lošu reč rekli.

Zurapović je istakao da je ponosan na suđenje važnih mečeva.

- Ako odsudiš prvu fazu na Olimpijskim igrama u Parizu, potom četvrtfinale pa polufinale, pa pogledaš šta sam sve sudio na prethodnim igrama u Tokiju (finale, op.a.), mislim da to sve govori - kaže Zurapović.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • velja

    13. avgust 2024 | 20:28

    Bas se pokazao! Sram ga bilo!

  • Ron Jeremy

    13. avgust 2024 | 21:45

    Ako igraju najbolji na svetu, onda treba da sude najbolji na svetu. Ne kažem da bi smo pobedili, ali ove sudije nisu dorasle ovom zadatku. A to što mu Pešić i ostali nisu ništa rekli, to je stvar vaspitanja. Ne verujem ni da su ga pohvalili zbog objektivnog suđenja.

  • MM

    13. avgust 2024 | 20:11

    Niste bili fer gospodine! Mnogo toga ste prevideli u korist amerikanaca🤷

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA