Kakav tekst Italijana o Jokiću: "Nikola, SAD je osvojio zlato na OI, ali ti si osvojio nešto mnogo veće..."

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Divne reči

Završile su se Olimpijske igre u Parizu nakon više od dve nedelje vrhunskog sporta, a košarkaška reprezentacija Srbije je došla do bronzane medalje pobedom protiv Nemačke, dok su prethodno poraženi u polufinalu od SAD.

Srbija je osvojila odličje, doduše ne ono što su želeli, međutim na kraju su se vratili s nečim oko vrata. Ipak, ostaje žal baš za tom utakmicom protiv Amerike, gde je naš tim bio bolji u ogromnom delu utakmice a opet je izgubio.

Na kraju, umela je Srbija da proslavi tu bronzanu medalju i te kako, a o samoj proslavi govori čitav svet. Kafići su bili prepuni, dok je na podijumu takođe bilo izuzetno veselo.

Zbog toga, Italijani su objavili i jedan tekst o Nikoli Jokiću, koji je sročen na zanimljiv način

- Osvojio si bronzu. Konačno možeš da slaviš. Korak od bronze do pijanstva je bio kratak. Kao vođa tog čopora organizuješ turu po svim barovima u Parizu, nudeći piće svojim saigračima. U sedmom baru si već go do pasa, s isturenim stomakom, zajedno sa Bogdanovićem, pevajući protiv Zidana i Robespjera.

- Oko 23:00, dok držiš jedno oko zatvoreno da ne vidiš duplo, primaš telefonski poziv. To je tim menadžer: "Momci? Gde ste? Francuska-SAD se završava, uskoro je dodela medalja!". Jeza ti prolazi niz kičmu: potpuno ste zaboravili da treba da vam dodele medalje. Nekako stižete do dvorane, ulazite, penjete se na podijum, ali ti baš ne možeš više.  Čula su te izdala pre bar nekoliko sati. Moraju da te drže dvojica. Rizikuješ da padneš s podijuma. Brzo te izvode napolje da izbegnu sramotu. Amerikanci su osvojili zlato, ali ti, Nikola Jokiću, osvojio si nešto još važnije: večnu slavu.

(Telegraf.rs)

Video: Ekskluzivno! Zavirite na slavlje olimpijaca, torta stigla za Jokićev sto

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luuk

    13. avgust 2024 | 15:39

    Šta ke.a italijani? Ispada po ovom tekstu da je slavan zbog pijanstva. Budala.tina. Covek odigrao doktorski ceo turnir,što to nisi pisao?

  • Jordan

    13. avgust 2024 | 15:04

    Da sam na mestu Jokare rekao bi ovom što ga "nahvali," ne dobacuj za moj sto, baš on zna koje piće je u čaši.

  • Kele

    13. avgust 2024 | 16:44

    Naš Nikola Jokić zaista ima večnu slavu. Svako ima pravo da slavi uspeh po svom izboru. Najsimpatičniji mi je Jokić u igri kada mu se protivnici kače o njega a on ih samo stresa sa sebe i ide dalje. Bravo Nikola budi mi srećan💯

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA