"Tvrdim da je muško i imam dokaze": Javila se žena koja je trenirala sa Imane Kelif, otkrila je sve o njoj

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Zanimjivo objašnjenje stiže iz Bugarske

Bugarska bokserka Džoana Nvameru jedna je od onih koja je ponovo bacila senku na trijumf Alžirke Imane Kelif na Olimpijskim igrama u Parizu, te tvrdi da je ova definitivno muško!

U jednom podkastu u domovini, Džoana je priznala da je upoznala Imane u Bugarskoj, a članovi alžirskog nacionalnog tima su joj rekli da je Kelif žena koja je jednostavno biološki izmenjena životom u planinama.

Nvameru, koja je do sada neporažena u svojoj bokserskoj karijeri, smatra da je važno da progovori zbog njene podrške ženama u svojoj matičnoj zemlji Bugarskoj.

- Kelif ima neku vrstu unutrašnjih problema. Ali on je muško. Ostaću pri svojim rečima dok on/ona ne uradi test da dokaže svetu da je žena. Ali svi znamo da se to neće dogoditi. Mislim da smo imali 3-4 sparinga. Imam evidenciju o svemu. Mogu da potvrdim da je ovo za mene muškarac. Muška snaga. Muške tehnike, sve.

Pitanje pola Imane Kelif pojavilo se tokom treninga u Sofiji, a članovi reprezentacije Alžira su očigledno imali odbranu i insistirali su kod drugih učesnika da je on žena koja je na neki način biološki izmenjena životom u planinama.

Imane Khelif iman kalif Foto: ©INPHO/James Crombie / imago sportfotodienst / Profimedia

- Njeni saigrači su došli i rekli mi: "Imane nije muškarac. Ona je žena i samo živi visoko u planinama sa svojim rođacima i roditeljima, tako da može doći do promene u njenom testosteronu ili hromozomima i slično." Tako da smo ja i moj trener gledali Imane i rekli da to ne može da bude moguće. Svuda ima ljudi koji žive u planinama. To je apsurdno.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • teorija zavere

    13. avgust 2024 | 10:33

    "Njeni saigrači su došli i rekli mi: "Imane nije muškarac. Ona je žena i samo živi visoko u planinama sa svojim rođacima i roditeljima, tako da može doći do promene u njenom testosteronu ili hromozomima i slično." - Genijalno :) Hromozomi se formiraju kada spermatozoid oplodi jajnu ćeliju i počne deoba jajne ćelije. Ne postoji naknadna promena hromozoma. Čuj živi na planini pa se promenili hromozomi :)

  • Драган

    13. avgust 2024 | 10:22

    Жалосно је да је МОРАЛ људског рода нестао.Постоје средства да се многе ствари могу тачно дефинисати ,али ГЛАД ЗА ДОЛАРИМА је јача и РУШИ све норме .То ће скупо коштати Планету Земља.Нажалост БРЗО !

  • Rale

    13. avgust 2024 | 10:59

    Moj sin od 10 g voli da gleda borilacke sportove i kaze mi tata a sto ovaj cika boksuje sa zena a?!? Pa dete to vidi i svima nama odraslima je jasno da je to muskarac jer ne postoji zena koja ima takvu tehniku udarca i jacinu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA