"Možemo samo spustiti šešir i nakloniti se..."! Oglasio se Nenad Periš nakon vaterpolo finala: Ovo je poručio

 
T. U.
T. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 12

Srbiji iskrene čestitke, u ovoj utakmici su bili bolji i zasluženo osvojili zlato, napisao je Periš

Vaterpolo reprezentacija Srbije po treći put u nizu osvojila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, i to, posle maestralne pobede nad Hrvatskom od 13:11.

Zanimljivo je da na hrvatskim portalima, u brojnim komentarima čitaoci i navijači koji su gledali ovaj meč, na jednoj strani čestitaju Srbiji na odličnoj igri, a na drugoj sa ogromnom dozom kritike pišu o svom nacionalnom timu, kao i selektoru Ivici Tucaku.

Posle meča, oglasio se i Nenad Periš, poznati vaterpolo sudija, ali i otac Mateja Periša koji je stradao u Srbiji. On je uz čestitku Srbiji imao i kratak osvrt na igru selekcije Hrvatske:

"Velika dela je ova ekipa napravila. Možda nepravedno gledamo ovo finale ali u jednoj godini drugi u Evropi, prvi na svetu i srebro na olimpijskim igrama, možemo samo spustiti šešir i nakloniti se Hrvatskoj. Srbiji iskrene čestitke, u ovoj utakmici su bili bolji i zasluženo osvojili zlato. Treće na olimpijskim igrama u kontinuitetu. Neverovatan rezultat", napisao je Periš.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači nakon pobede vaterpolista: "Treća zlatna medalja od velikog značaja za Srbiju"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tomislav M.

    12. avgust 2024 | 07:07

    Svaka čast NENADU PERISU, frhunskom vaterpolo sudiji Hrvarske, na casnoj pohvali našim vaterpolistima na OI. Igrom slucaja, poznajem gospodina Perisa,druzeci se u najtežim trenucima za njega, kada je nesrećnim slučajem izgubio sina kod Beton hale....?!Od srca Veliko hvala, i svu sreću i zdravlje u životu, uz poziv, Nenade dobro dosao kad poželiš u Srbiju?!

  • janko

    12. avgust 2024 | 07:08

    To nam je konacno trebalo posebno izmedju Srba i Hrvata.Prvo samokritika pa onda cestita distojanstveno.Ako vise nismo u jednok drzavi i daj Boze da nikad vise i ne budemo ali dostojanstveno i kulturno jedni prema drugimabudemo

  • Joksa

    12. avgust 2024 | 07:33

    Ko je najbolji na Balkanu!? Ko je najveći!? Ko je najlepši!? Srbijaaaa...!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA