"Da Jakšić, Mandić i Ranđelović stignu Durenta i uzmu četvrto zlato": Stevanović cilja pobedu i u Los Anđelesu

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

I mi se tome nadamo

Srpski vaterpolisti još jednom su se popeli na najveću stepenicu na pobedničkom postolju. Savladali su Hrvatsku, pa se tako naša zemlja sa tri zlatna odličja vraća iz Pariza sa Olimpijskih igara.

Svi su naravno imali razloga za zadovoljstvo, a posebno selektor Uroš Stevanović, koji je naravno pričao velikim rečima o našim vaterpolistima.

Obratio se pre svega Jakšiću, Mandiću i Ranđeloviću kojem jedno zlato nedostaje da se izjednače sa Kevinom Durantom, koji ih jedini ima četiri na četiri različite Olimpijade. Nada se Stevanović da će ga naši momci stići.

- To je bilo ovo za skakanje u bazen, ali nisam ispunio. Nastavili smo ono što je prethodna generacija ispunila, sada su trojica trostruki olimpijski šampion, većina ima dve. Četvrta medalja je pred njima, videćemo kako i šta, nadam se da će Jakšić, Mandić i Ranđelović stići i Durenta jer je jedini sa četiri zlata - rekao je on.

(Telegraf.rs)

Video: Košarkaši Srbije stigli u Beograd! Pešić poručio: "Trebalo je da igramo finale sa Nemcima, ali..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA