Ovako su hrvatski mediji ispratili poraz od Srbije u finalu Olimpijskih igara: "Tuga u Parizu"

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Veliki uspeh!

Sija novo zlato na grudima srpskih sportista! Vaterpolisti Srbije došli su do trećeg najsjajnijeg odličja za našu zemlju posle velike pobede u finalu nad Hrvatskom, koja gotovo da se ni u jednom momentu nije dovodila u pitanje.

Srbija će tako završiti na 27. mestu na rang listi po medaljama na ovim Olimpijskim igrama i biće ispred Hrvatske baš zbog ove zlatne medalje.

Teško je svima ovo palo u Hrvatskoj, što se može videti po naslovima tamošnjih medija, koji su ovaj njihov neuspeh ispratili izveštajima na udarnim mestima na svojim portalima.

Tako "Index.hr" piše u naslovu da je "Hrvatska izgubila od Srbije u vaterpolu u borbi za olimpijsko zlato", a portal Jutarnji.hr je još sentimentalniji sa "Tuga u Parizu, Hrvatska izgubila finale od Srbije i ostala bez trećeg zlata".

Portal Večernji.hr je stavio naslov "Srbija je uzela treće uzastopno olimpijsko zlato", a Hrvatsku gotovo da ne pominje u samom uvodu osim rezultata, što je jako zanimljivo.

Na Slobodnoj Dalmaciji je naslov krajnje ravan, pa su napisali "Srbija ima treće olimpijsko zlato, Hrvatskoj srebro", dok su na 24sata.hr napisali "Nije išlo u finalu, Barakude osvojile srebro! Srbiji treće zlato u nizu".

Sajt Dnevnik.hr donosi izveštaj sa naslovom "Hrvatska izgubila veliko finale i osvojila srebro: Srbija treći put zaredom olimpijski pobednik u vaterpolu".

Hrvatska radio televizija stavila je naslov "Barakudama olimpijsko srebro".

(Telegraf.rs)

Video: Hrvati odvrnuli pesmu ispred bazena: Vatrena Hrvatica je posebno raspoložena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    11. avgust 2024 | 15:39

    I sta cemo sad?🤣🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸❤️❤️❤️❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA