Avramović posle bronze: "Njima posebno hvala, zbog njih smo leteli po terenu"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

"Za mene je ova bronza kao zlatna", rekao je Avramović

Bio je Aleksa Avramović jedna od najboljih pojedinaca u ekipi košarkaške reprezentacije Srbije i sa 13 poena pomogao je da Orlovi pobede Nemačku (93:83) i osvoje bronzanu medlaju!

Koliko je bio srećan, doskorašnji košarkaš Partizana (od ovog leta igrač CSKA) jasno je pokazao tokom davanja izjave. Iako je žurio, Avramović je ispoštovao "sedmu silu."

- Brzinski, 24 sekunde - našalio se Avramović i nastavio:

- Hvala medicinskom stafu, doktorima i celom stučnom štabu na izuzetno pripremljenoj utakmici i kako su nas oporavili. Stvarno smo leteli danas na terenu, ne znam da li ste vi to primetili, ali imao sam taj osećaj da smo od početka do kraja igrali fantastično i pritiskali 40 minuta te njihove najbolje igrače. Bilo je malo propusta u odbrani, ali je na kraju viđena dvocifrena razlika. Lepa pobeda za kraj ove prelepe priče, moglo je biti i zlato, ali za mene je ova bronza kao zlatna. Mnogo sam srećan, sve vas volim, hvala vam puno.

8Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brk

    10. avgust 2024 | 13:55

    Bravo!

  • Poljubac

    10. avgust 2024 | 14:17

    Poljubac za Aleksu i sce ZLATNE momke.

  • Vučko

    10. avgust 2024 | 16:14

    Zvezdaš sam, ali obožavam i Aleksu, i Bogija, i Milutinova i Vanju. Sjajni košarkaši i odlični ljudi. Imali smo (kao SFRJ, SRJ, SCG,Srbija) i trofejnije generacije, ali ne pamtim da je ijedna reprezentacija imala ovakvu timsku hemiju što je svakako zasluga i Karija, ali i svih košarkaša koji samo pokazuju koliko su u stvari VELIKI LJUDI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA