Dodik čestitao Srbiji na bronzi: "Ostvarili ste ogroman uspeh, navijače iz Srpske učinili srećnim i ponosnim"

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Dodao je da su srpski reprezentativci ostvarili ogroman uspeh i brojne navijače iz Republike Srpske, koji su svaku utakmicu pratili s velikim žarom, učinili izuzetno srećnim i ponosnim

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je danas košarkaškoj reprezentaciji Srbije osvajanje bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu.

"Izuzetno mi je zadovoljstvo da igračima, treneru Pešiću i stručnom štabu uputim najiskrenije čestitke povodom impresivnog uspeha i osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama. Vaša igra, posvećenost i srce koje ste ostavili na terenu su pravi primer kako se bori za svoju zemlju", naveo je Dodik na mreži X.

Dodao je da su srpski reprezentativci ostvarili ogroman uspeh i brojne navijače iz Republike Srpske, koji su svaku utakmicu pratili s velikim žarom, učinili izuzetno srećnim i ponosnim.

"U ime građana Republike Srpske i u lično ime, još jednom vam čestitam od srca i želim mnogo sreće i pobeda u budućnosti, i na terenu i u privatnom životu. Hvala vam na svim lepim trenucima koje ste priredili srpskoj naciji i svim ljubiteljima košarke. Vi ste naši zlatni 'orlovi'!", istakao je Dodik.

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je danas bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto je pobedila selekciju Nemačke rezultatom 93:83 (30:21, 16:17, 26:25, 21:20).

Olimpijski tim Srbije je tako došao do pete medalje na Igrama u Parizu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Slovenci upali među naše navijače ispred kafane, pa zapevali sa Srbima “Luka Dončić jedan je od nas”

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lune

    10. avgust 2024 | 13:24

    Oni su za nas zlatni jer su nam otele sudije to je citav svijet video najbolju kosarku od srbije hvala momci zivi i zdravi bili

  • zoka

    10. avgust 2024 | 13:59

    Samo si nam ti falio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA