Evo kad košarkaši Srbije primaju bronzanu medalju na OI

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Gledaćemo Orlove na postolju negde između 23.30 i ponoći

Uspela je košarkaška reprezentacija Srbije da uradi ono zbog čega je došla u Pariz - da osvoji medalju na Olimpijskim igrama! Posle spektakla i tesnog poraza od SAD u finalu, Orlovi su u borbi za treće mesto savladali Nemačku!

Bila je ovo ujedno i neka vrsta osvete za prethodno finale Svetskog prvenstva u Manili, dok ćemo Srbiju sa medaljama oko vrata na podijumu gledati tek večeras.

Naime, one će Orlovima zvanično biti uručene nakon što se završi finale između SAD i Francuske, kada se sve tri reprezentacije nađu na postolju. Podsetimo, finale OI počinje u 21.30 - što znači da bi dodela mogla da bude između 23.30 i ponoći.

Ovakva vrsta dodele medalja specifična je za OI. S druge strane, baš na prethodnom SP videli smo drugačiju sliku, kada je Kanada posle osvojenog trećeg mesta odmah dobila bronzane medalje, a Srbija i Nemačka nakon finala dole na terenu.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fgh

    10. avgust 2024 | 12:59

    Kari Pesic tata zanata

  • Đorđe

    10. avgust 2024 | 13:12

    Organizacija oi ravna nuli, prvo poniženje za bronzu matine u 11 ujutro a onda čekanje na medalju, mislim dajte nam medalje i idemo kući!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA