Evo koliko su novca zaradili košarkaši Srbije osvajanjem bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 16

Lep iznos za svakog od njih

Košarkaška reprezentacija Srbije je uspela da osvoji bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, gde je bila bolja od Nemačke sa 93:83! Tako su Orlovi uspeli da isprave nepravdu nakon poraza od Amerike i ipak se kući vrate sa medaljom.

Država Srbija je još pre Olimpijskog turnira odlučila da se svaki sportista koji kući donese medalju nagradi i pozamašnim novčanim iznosom.

Naši košarkaši su došli do bronzane medalje, ali čak se i ona nagrađuje veoma lepim iznosom. Svaki od košarkaša, kao i selektor će dobiti po 60.000 evra zbog osvojene bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu.

Oni su tako postali i četvrti sportisti iz Srbije koji će dobiti novčani iznos, pošto su ranije nagrađeni Novak Đoković, Damir Mikec i Zorana Arunović sa po 200.000 evra, jer su Srbiji doneli zlato, a Aleksandra Perišić je dobila 100.000 evra za srebrnu medalju.

Svakako, još jednom bravo za naše košarkaške koji su kući doneli medalju.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mire

    10. avgust 2024 | 12:57

    Trebate dati penziju i Simaniću, on je dao sve za ovu reprezentaciju. Grobar RS

  • Ja

    10. avgust 2024 | 13:03

    Mislim da to njima uopste nije bitno i glupo je sada pricati o tome. U svakom slucaju koliko god da dobiju, zasluzili su vise.

  • Kraljevo

    10. avgust 2024 | 13:02

    Da se ja pitam košarkašima bih dala 200 000 evra jer znamo da su ih uništile sudije. Zaslužili su to jer su ostavili srce na terenu za Srbiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA