Svi su "poludeli" zbog nje na OI, a malo ko zna da je glumila u čuvenom filmu sa Džonijem Depom

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

I uradila je veliku stvar za Italiju

Za Italiju su ove Olimpijske igre u Parizu bile istorijske kada je u pitanju ritmička gimnastika, jer su po prvi put uspeli da se domognu individualne medalje u ovoj konkurenciji! I to preko Sofije Rafaeli koja je osvojila bronzu!

Velike zaskluge idu na račun Klaudije Manćineli, žene koja je trenirala Sofiju i za samo 10 meseci od nje je uspela da stvori šampionku.

Klaudija je na ovom OI dospela u žižu javnosti tokom nastupa u ritmičkog gimnastici, kada kamera prosto nije mogla da se odvoji od nje. Mnogi su bili oduševljeni njenom lepotom i seksipilom.

Gimnastika joj je prva i najveća ljubav. Odmalena je bila u ovom sportu, dok se obrela i kao glumica i imala je role u nekoliko italijanskih filmova.

Međutim, kroz filmske uloge uglavnom će je amtiti kao jednu od devojaka sa plesnog podijuma u čuvenoj scei filma "Turista" iz 2010. godine. Filma u kom se radnja dešava u Italiji, u Veneciji, dok glave uloge tumače Anđelina Džoli i Džoni Dep.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA