Umalo tuča dve odbojakašice u finalu OI, a onda je nastao šou kada je di-džej pustio ovu pesmu

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Nema sumnje da je di-džej izvukao situaciju

Triler finale Olimpijskih igara u odbojci na pesku pripalo je igračicama Brazila koje su u finalu pobedile Kanađanke rezultatom 2:1 u setovima, s tim što se više priča o onom što je viđeno na mreži nego o samoj partiji!

Igrao se treći set, odlučujući, kada su Kanađanka Brendi Vilkerson i Brazilka Ana Patrisija ušle u verbalni klinč. Čak smo videli i upiranje prstom od strane Brazilke, da bi sudija bio taj koji je pokušavao da smiri strasti koje su uzavrele.

Donekle mu je uspelo, dao im je po žuti karton kasnije, da bi pravi šou nastao nedugo zatim - u trenutku kada je di-džej pustio pesmo "Imagine" od Dona Lenona.

Zbog pesme za koju se samtra da je nezvanična himna OI, igračice su potom krenule da se smeju i aplaudiraju jedna drugoj - dok je i publika na tribinama takođe pevala i aplauzom pozdravila potez di-džeja.

- Mi smo takmičarke i borimo se za istu stvar: postoji samo jedna zlatna medalja. Odmah posle utakmice, sve je to ljubav i poštovanje. Izvlačimo ono najbolje jedni u drugima i čast mi je da igram protiv ovog tima - rekla je Kanađanka posle meča.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA