Džoel Embid šokirao izjavom! Želi da napusti reprezentaciju SAD i Drim tim?

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Ostaje da se vidi o čemu je tačno reč

Reprezentativac Sjedinjenih Američkih Država Džoel Embid jedan je neomiljenijih ličnosti i važi za "negativca" u Parizu, a posle meča i pobede nad Srbijom nastavlja da podiže buru i provocira navijače. 

Naime, Embid se pominjao kao potencijalni reprezentativac Kameruna, skoro da je promovisan u košarkaša Francuske, a onda je odlučio da nastupa za tim SAD-a.

Od početka igara, navijači u Parizu mu zvižde, a on je prihvatio ulogu negativca tokom svog boravka u Lilu i Parizu, i često je uzvraćao provokacijama.

Tako, najnovija izjava Embida, kako prenose mediji u SAD-u, podigao j enjegove provokacije  na viši nivo.

On je iznenadio brojne navijače izjavom koju je preneo Ron Kroičik iz "San Francisco Chronicle", a u kojoj navodi e da možda više neće predstavljati tim SAD na Olimpijadi 2028. godine u Los Anđelesu.

- Bilo je to dobro iskustvo. Bilo je teško biti daleko od kuće i porodice nekoliko nedelja. Ali grupa momaka koju imamo učinila je to lakšim. Pariz je sjajan grad, a sledeći je LA. Možda neću biti sa timom SAD, možda ću biti sa Kamerunom - rekao je Embid, a mediji prenose da je najverovatnije reč o šali i provokaciji.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kolos

    9. avgust 2024 | 18:43

    Nemoj slučajno da ti padne na pamet da zaigraš za zemlju svog porekla Kamerun.. jer ako kojim slučajem počnu da slede tvoj primer i ostali igrači nalik tebi (ovo je valjda korektno sad !? ) pola evropskih reprezentacija ostaće obezglavljeni...

  • Vodolijax

    9. avgust 2024 | 18:56

    U njihovom timu kako god pogledaš svi su Kamerunci......

  • ...

    9. avgust 2024 | 19:28

    Pa ajde budi faca i igraj za taj Kamerun i dovedi njih do finala. Lako je mangupirati se u možda i najjačem košarkaškom timu u istoriji. Zato će ovakvi uvek biti mali igrači pa makar imali 10 olimpijskih zlata.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA