Selektor Pešić otkrio plan košarkaša Srbije pred Nemačku: "Prvo da zalečimo ove rane, a onda..."

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 11

Srbija se bori za medalju

Košarkaška reprezentacija Srbije, posle maestralne igre i neverovatnog poraza od Amerikanaca, igra meč za bronzanu medalju protiv selekcije Nemačke. 

Pre ovog meča, selektor Srbije Svetislav Pešić izneo je svoje utiske.

- Pre svega, želim da iskoristim priliku da čestitam našim vaterpolistima, da ih srdačno pozdravim i da im poželim sve najbolje u finalu - istakao je selektor Pešić i dodao:

- Što se nas tiče, prvo treba da zalečimo ove rane od sinoćnje utakmice. Pre svega, fizički da se vratimo u neko optimalno stanje kao pred utakmicu sa Amerikancima. S obzirom na naše medicinske probleme koji nas prate ovih poslednjih dana.

Potom, selektor je objasnio šta se sve depavalo poslemeča sa Drim timom.

- Ništa, okrenuti smo skroz. Već smo imali jedan sastanak sa igračima. Večeras, pred spavanje, još jedna analiza i sutra rano ustajanje, jer igramo utakmicu u 11 sati. Znamo sa kim igramo, veoma ih poštujemo, respektujemo. Izvanredna ekipa, timski orijentisana košarka, borbena. U isto vreme, oni su pokazali ne samo u ovom novom turniru, već i tokom poslednje dve, tri godine, da su se razvili u izvanrednu ekipu sa izvanrednim pojedincima.

- Sada je na nama da pronađemo prava rešenja, kako u napadu, tako i u odbrani. Nije bilo puno vremena za bilo kakve detalje, ali mi ih dobro poznajemo. I moramo da mislimo na naš plan igre, i to je ono što mene lično i moj trenerski staf najviše okupira, da možemo da pronađemo prave odluke i da pomognemo našim igračima da sutra odigraju ovakvu utakmicu kao što su do sada odigrali.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goa

    9. avgust 2024 | 17:54

    Srecno !!!

  • РВ

    9. avgust 2024 | 18:36

    Бронза нам потврђује ову синоћну величанствену утакмицу, пораз (недао бог) све пада у воду и заборав.

  • u polufinalu

    9. avgust 2024 | 18:19

    falijo je rumeni želimir da urla i fizički nasrće

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA