Rašović grcao u suzama zbog finala OI, pa izustio moćne reči: "Srbija uvek ide na zlato u vaterpolu!"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Veoma jaku poruku je poslao naš vaterpolista

Vaterpolo reprezentacija Srbije je slavila protiv Amerike sa 10:6 i tako je otišla u finale, gde će čeka boljeg iz duela Hrvatska - Mađarska. Naša selekcija je uspela da se izdigne i pobedi sve kvote, te dođe do medalje!

To je jasno i vaterpolistima, a jedan od njih je i Strahinja Rašović, koji je u suzama govorio za medije iz Srbije odmah nakon meča.

Strahinja Rašović je u početku dosta plakao, a onda je krenuo i da govori.

- Da nisam znao ovo, ne bih došao da se takmičim na Olimpijskim igrama. Na početku kad smo došli bez obzira na ove dve godine od Tokija kako smo gubili i kroz blato prolazili, to mi znamo. Čemu smo bili izloženi i kako su na nas gledali i sve ostalo, ali sam znao da će to da dođe. Stvarno sam znao, u onim porazima zimus kad smo izgubili nije došlo do pucanja. Držali smo se zajedno i na početku ovog leta smo došli sa jasnom namerom da napadnemo zlato.

- Bez ikakvih fraza i krilatica, kad sam bio mali, ja sma pričao da Srbija uvek ide na zlato u vaterpolu. Porazi su sastavni deo, a mi smo u finalu Olimpijskih igara. Kroz grupu smo prošli kroz mulj i blato, kad sam rekao da niko nije umro, da će biti u redu. Znao sam i verovao da je to put koji se mora proći. Na Olimpijskim igrama je nemoguće igrati na visokom nivou, ekipa se sklapala i podizala, došli smo do finala i čini me to najsrećnijim.

Praktično Rašović nij ezastajao.

- Kako prošla OI, tako i ova, jako ponosan i srećan zbog nas, a i zbog vas koji ste navijali i svih koji su nas gledali. Mnogo sam srećan, ovo je ono kad si mali i sanjaš, dođeš jednom pa drugi put. Ovo su najlepši momenti u sportskoj karijeri, naći ćemo snagu za još jednu utakmicu. Nekako sam imao bližu interakciju, rekao sam šta mi je na druši i hvala.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA