Bogdan Bogdanović moćnom porukom oduševio celu Srbiju posle velike krađe u Parizu

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Bogi je jedan!

Košarkaška reprezentacija Srbije poražena je u polufinalu Olimpijskih igara od Sjedinjenih Američkih Država 95:91 i tako je ostala bez šanse da se bori za zlato u Parizu, ali će se naći u borbi za bronzanu medalju.

Ispustili su naši momci veliku razliku od sedamnaest poena, vođstvo tokom većeg dela meča, ali su u svemu tome kumovali i arbitri svojim skandaloznim odlukama. U velikom broju momenata oni su navlačili na favorizovani Drim tim, što je na kraju dodatno uticalo da se naš plus istopi.

Nisu naši igrači bili zadovoljni kao ni selektor Svetislav Pešić, a posebno je ljut na sudije bio Bogdan Bogdanović, koji je na svom Instagram nalogu na kraju oduševio sve i timskom slikom poslao moćnu poruku.

- Ovaj tim - napisao je Bogdan uz emotikom srca i tako izrazio ponos svime što su on i saigrači uradili.

Bogdanović je posle meča istakao da sudije nisu želele da slušaju bilo kakve primedbe.

- Pokušali smo da razgovaramo sa sudijama; oni nisu pokušali da razgovaraju sa nama, ali u redu je. SAD ne treba takvu vrstu pomoći protiv nas. Nismo imali takvu pomoć kada su nas držali za obe ruke i sve to. Igrali smo najbolje što smo mogli - istakao je Bogdan.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oldtajmer®

    9. avgust 2024 | 16:12

    Neki zameraju Pešiću što je držao Aleksu na klupi u zadnjoj četvrtini, a ja sam siguran da bi rezultat bio isti i da smo imali desetoricu na terenu zadnjih pet minuta. Jednostavno ovo je bila utakmica sa jasnim scenarijem i zadatkom za sudije. Ono nije bilo suđenje nego kriminal. Žao mi je naših momaka koji su ostavili srce na parketu.

  • Legendo

    9. avgust 2024 | 16:10

    Ceo svet je video kradju i nasu pobedu,sve to Bog vidi Naklon do poda za ono sto ste uradili

  • Dragana

    9. avgust 2024 | 16:07

    Bogi kralju❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA