"Vidimo se u finalu"! Lesor na srpskom poslao poruku iz Pariza

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Lesor je oduševio sve porukom na srpskom

Košarkaška reprezentacija Francuske plasirala se u finale na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto je u polufinalu pobedila selekciju Nemačke 73:69.

Posle meča, svoje utiske izneo je Matijas Lesor.

- Neverovatna završnica. Igramo kod kuće. Navijači su bili neverovatni, atmosfera je bila neverovatna. Svi su bili spremni da se bore za finale i daju sve da budemo u ovoj poziciji. Zaista smo srećni i blagosloveni.

Upitan je Lesor o proslavi posle pobede nad Nemačkom.

- Uvek tako slavim, to sam ja. Vi iz Srbije znate me. To sam ja. Volim da pobeđujem, da se takmičim. Dolazim sa Martinika i ovde sam. To je ludo.

Potom, Lesor je istakao da će navijati za Orlove u polufinalu.

- Očigledno - rekao je kroz smeh i dodao:

- Voleo bih da igram sa Srbijom u finalu, sa "brate" u subotu. Vidimo se. Nadam se da ću igrati protiv srpske braće u finalu - rekao je Lesor na srpskom i oduševio srpske novinare.

Potom, novinar Telegrafa je upitao Lesora o tome, da li je ova atmosfera slična onoj koju su pravili navijači Paritzana.

- Različito je, skroz drugačije. Nema Grobara ovde. Nije isto kao u Srbiji i Atini, ali su navijačli i ovde bili neverovatni. Cela zemlja je bila iz anas. Čekali su ovo četiri godine - zaključio je Lesor.

(Telergaf.rs)

Video: Brutalnim nokautom ga poslao na spavanje, majka plakala pored oktagona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA