"Tresem se, voleo bih da zaplačem...": Srpski kajakaš neutešan posle šestog mesta na Olimpijskim igrama

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Teško je ovaj rezultat pao našim kajakašima, a posebno neutešan bio je i Marko Dragosavljević, koji nije mogao da sakrije razočarenje

Srpski kajakaši u četvercu završili su na šestom mestu u finalu Olimpijskih igara.

Ekipa koju čine Anđelo Džombeta, Marko Novaković, Marko Dragosavljević i Vladimir Torubarov, držali su se na četvrtoj poziciji veći deo trke, ali onda su u finišu Ukrajinci i Litvanci uspeli da ih prestignu, te su završili na šestom mestu.

Teško je ovaj rezultat pao našim kajakašima, a posebno neutešan bio je i Marko Dragosavljević, koji nije mogao da sakrije razočarenje.

- Verovali smo i verujemo i dalje. Takmičili smo se sa najboljima. Olimpijske igre su nešto što mora da se doživi. Možda ću moći da opišem ovo za par dana, sada ne znam kako… Jedino na šta mogu sa skrenem pažnju je taj prvi start koji je za nas bio sjajan. Ovo se ne dešava tako često, da bude loš start, ali je deo našeg sporta. Krivo mo je, tresem se, voleo bih da zaplačem da to izbacim iz sebe… Bilo smo tu, kao da je medalja bila tu. Samo sam molio Boga… Nadaš se i kad se završilo da će semafor da izbaci nešto neočekivano i neverovatno. Pokazali smo da smo konkurenti za zlato… - rekao je Dragosavljević.

(Telegraf.rs)

Video: Slovenci upali među naše navijače ispred kafane, pa zapevali sa Srbima “Luka Dončić jedan je od nas”

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sofronije

    8. avgust 2024 | 15:24

    Pihhh, trese se jer mu propade zagarantovana penzija i onih 200.000€. Sad je kasno za plakanje. Kad si trebao da ne žališ sebe zbog prevremene penzije. Ti si se razvlačio. Kasno ti je sad to.Pripremi se ko ostali smrtnici. Da ga guliš svakodnevno. A, o penziji ni ne razmišljaj jer si se očigledno zeznuo. Priliku si propustio sad se 📸 malo. Do izgovora nikom nije stalo. Samo rezultat batooo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA