Srpski kajakaši složni posle šestog mesta na OI: "Držali smo se, sve padne kada čujete da start nije dobar..."

Dobro su krenuli naši kajakaši, držali su dobar deo trke četvrto mesto, ali su na kraju posustali, što su iskoristili Ukrajinci i Litvanci

Komentari

  • Gogo

    8. avgust 2024 | 15:10

    Najjace od svega su izgovori nasih sportista. Uvek ih sprece neke vise sile?! Treba da cute i da se stide, medjutim oni se dodatno brukaju kroz izgovore. Nikada brojnija i losija delegacija turista nije dolazila na izlet OI?!

    • 8. avgust 2024 | 15:53

      Zvezdan

      @Gogo

      Kako možeš tako da komentarišeš o sportistima. Pa kažeš sramno da su otišli turistički na izlet. Da li ti znaš uopšte kako se ide na Olimpijadu? Postoje Olimpijske norme, koje mora da ispuni svaki sportista ili ekipe. Da bi se to ostvarilo potrebno je godine treniranja i takmičenja. I ko ispuni normu on ide. To nije volja pojedinaca. Ali najlakše je kritikovati bez osnova i argumenata. Biti šesti na svetu to je veliki uspeh. Pa pogledaj koje su zemlje iza nas.

    • 8. avgust 2024 | 15:55

      Ivan

      @Gogo

      Pa dobri smo, imamo dve zlatne medalje, realno nismo ni toliko zasluzili. Sta da kazu Eswatini, Lesoto, Bocvana, Island, Bugarska, to su zemlje naseg ranga, izuzev Islanda. Ljudi ovde imaju predstavu da smo mi neka sportska svetska supersila, a onda dodju Olimpijske igre i sve se to rasprsi, kao mehur od sapunice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA