Neviđeni izliv emocija srpske gromade: Kajakaš u suzama jedva dao izjavu zbog izgubljene medalje

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Uzbudljivu trku smo gledali, naš četverac bio je na četvrtom mestu dobar deo trase, ali onda u finišu su uspeli da ih preteknu Ukrajinci i Litvanci, te je i ova medalja izmakla

Srpski kajakaši su u četvercu na 500 metara osvojili šesto mesto u finalu Olimpijskih igara.

Uzbudljivu trku smo gledali, naš četverac bio je na četvrtom mestu dobar deo trase, ali onda u finišu su uspeli da ih preteknu Ukrajinci i Litvanci, te je i ova medalja izmakla.

Ovaj četverac činili su Anđelo Džombeta, Marko Novaković, Marko Dragosavljević, Vladimir Torubarov, a upravo Novaković vrlo emotivno je doživeo ovo finale, i nije mogao da zadrži suze, te je praktično jedva uspeo da da izjavu za medije.

- U jednu ruku pokušavam da rezimiram trku. U drugu ruku mi pada sve ono ššto smo uradili, i šta se sve istrpelo... Ne stoji baš ovolikom čoveku da ima ovakav izliv emocija. Znam koliko su svi trpeli oko mene, počevši od porodice, do svih ostalih. Sigurno da nije realna slika, samo treće olimpijske igre mi se dešava da osetim medalju, i da je iz nekog razloga izgubim... Ne samo ja... Svaki pu sam našao motivaciju da idem dalje, da ponovo dođem, ne znam... Mogu samo da se zahvalim svima koji su bili tu sa nama, koji su ispratili i koji su nas podržavali. Zahvaljujem se i čast mi je đšto sam bio na ovom putu sa ostalim momcima. Nemam šta da kažem... Moram da se skoncentrišem, sutra imamo i te dvosede, pa da probamo i tu nešto da uradimo ako možemo - rekao je Novaković.

(Telegraf.rs)

Video: Slovenci upali među naše navijače ispred kafane, pa zapevali sa Srbima “Luka Dončić jedan je od nas”

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    8. avgust 2024 | 14:41

    Mnogo turista poslasmo u Pariz?! Mnogi treba da se stide, zalosno je otici i brukati se na najvecoj sportskoj smotri. Mislim na one od kojih se najvise ocekivalo.

  • Željko

    8. avgust 2024 | 14:37

    Sve našima nešto smeta sve im krive sudije te onaj ih pretekao a Hrvati osvojili duplo više medalja. Ne pomaže ni 200.000 nagrade. Pa kad ćeš ako nećeš Sad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA