Kakve reči Novickog za Jokića, pričao i o čuvenom potezu Srbina kojim je srušio Australiju: "To je težak šut"

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Legendarni nemački košarkaš je prokomentarisao i čuveni "Sombor shuffle"

Dirk Novicki je u intervjuu za BasketNews pohvalno govorio o Nikoli Jokiću. Legendarni nemački košarkaš, koji važi za jednog od najboljeg "fadeaway" igrača, imao je samo reči za čuveni "Sombor shuffle", zaštitni znak srpskog reprezentativca i asa Denver Nagetsa.

"Radi ga preko desne strane i onda ga radi sa desnom nogom, i skače sa desne noge, što ja nikad nisam mogao da uradim. Više se sam osećao udobno da izvedem "fadeaway" sa skokom sa levom nogom preko mog desnog ramena, ali on se okrene preko drugog ramena. To je težak šut", rekao je Novicki litvanskom novinaru Donatasu Urbonasu.

Dirk je potom nastavio da hvali Jokića.

"Njegova igra je neverovatna. Sve izgleda kao "slow motion", on stavlja svoje ruke na loptu, ima neverovatne ruke, neverovatne pasove, krađe i sjajnu završnicu. I super sam srećan zbog njega. On je dobar tip, voli da igra, uvek se šali i paklen je igrač", rekao je Novicki.

Podsetimo, Jokić je protiv Australije izveo čuveni "Sombor Shuffle", srušio popularne "kengure" i obezbedio Srbiji mesto u polufinalu.

Podsetimo, srpska košarkaška reprezentacija će danas, 8. avgusta igrati proti selekcije Sjedinjenih Američkih Država za prolazak u finale Olimpijskim igrama u Parizu. Meč počinje u 21 čas.

Poslušajte reči Dirka Novickog o Nikoli Jokiću:

(Telegraf.rs)

Video: Srbi obeležili teritoriju ispred Bersija: Ogromna zastava dominira

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • janko

    8. avgust 2024 | 09:21

    Cestitke Nikola.Treba da se stide i idu u misju rupu svi dezurni pljuvaci ovog divnog coveka i sportiste🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

  • rss

    8. avgust 2024 | 13:59

    jojj sta bi bilo na svetskom protiv nemaca da je on jos bio spreman ,dirk nebi ga falio .....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA