Umalo žestoka tuča žena na Olimpijskim igrama: Pogledajte "prljav" potez koji je doveo do haosa

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Kineskinja je nesportski odreagovala

Duel ženskih hokejaških reprezentacija Kine i Belgije na Olimpijskim igrama umalo nije doveo do žestoke tuče igračica, nakon što je jedna Kineskinja napravila nesportski potez na samom kraju meča!

Kineskinje su, na kraju, pobedile posle boljeg izvođenja penala rezultatom 3:2 i tako se plasirale u finale, dok je na kraju regularnog dela bilo 1:1.

Upravo na tom kraju se i desio incident, čuo se završni zvižduk kada je jedna igračica Kine iz frustracije udarila lopticom Delfin-Dafne Marijen, zbog čega je ova pala na teren od bola.

Bio je to "poziv" da Belgijanke napadnu Kineskinju, usledio je haos koji umalo nije doveo do velikog sukoba, da bi Kina posle ipak otišla u svoje prvo finale OI još od 2008. kad su bili domaćini. Tada su uzeli srebro, sad se za zlato bore protiv Holandije.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😂😂😂

    8. avgust 2024 | 10:54

    И ове имају мушких хромозома, не само боксерице. (Је л' тако по вашој родној равноправности зовете жене које се баве боксом ,,боксерице")?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA