Srbin šokantno ostao bez medalje na OI, ali osvojio nešto veće od toga: Pala romantična prosidba u Parizu

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Divna scena u centru Pariza

Srpski veslači Martin Mačković i Nikolaj Pimenov nedavno su zauzeli sedmo mesto na Olimpijskim igrama u disciplini dubl skul nakon prve pozicije u B finalu i tako se na dobar način oprostili od takmičenja u Parizu.

Malo je nedostajalo da se njih dvojica nađu u finalu pošto su zauzeli četvrto mesto u svojoj polufinalnoj grupi, dok su tri posade imale zagarantovane plasmane, a trka je izazvala dosta komentara zbog poteza jednog od veslača.

Naime, u jednom momentu, na pedesetak metara pre kraja Pimenov je naprasno odustao i spustio vesla i tu više nije bilo spasa za srpske takmičare. U pitanju je bio umor, a srpski dvojac će svakako imati još mnogo prilika da se dokaže i pokaže u najboljem svetlu.

Mačković je posle OI odlučio da malo odmori od obaveza, a period je iskoristio i kako bi zaprosio svoju lepšu polovinu i devojku Nataliju.

- Nema ništa poput sna da stvori budućnost - napisala je njegova izabranica, uz predivne fotografije prosidbe u centru Pariza.

Martin je učestvovao na svojim drugim Olimpijskim igrama i tokom karijere je ostvario nekoliko značajnih uspeha, među kojima se izdvajaju bronzane medalje na Svetskom prvenstvu 2015. i Evropskom prvenstvu 2021. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Srbi obeležili teritoriju ispred Bersija: Ogromna zastava dominira

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    8. avgust 2024 | 08:33

    Dok se drugi sportisti bore on kleči. Nadam se da devojka ne boravi tamo o trošku države.

  • 12345

    8. avgust 2024 | 07:42

    To im je izgleda i bio zacrtani cilj pri odlasku na OI....da se narod ne stresira mnogo

  • Pa

    8. avgust 2024 | 09:15

    Ako se nije mogla osvojiti medalja i dobiti finansijska nagrada a ono daće Bog prinove a država značajne finansijske prinadležnosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA