Stiv Ker pred meč sa Srbijom: Pretpostavljam da će Jokić igrati 40 minuta, šta drugo imaju u rukavu?”

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 14

Da li nas potcenjuje?

Košarkaši Srbije u utorak su obadovali naciju fenomenalnom pobedom protiv Australije (95:90) posle minusa od 24 poena, ali vremena za razmišljanje o tom meču nema jer je u četvrtak već zakazan novi izazov na Olimpijskim igrama.

Orlovi će protiv najtežeg mogućeg rivala Amerike igrati za finale, a sve osim pobede našeg protivnika bilo bi iznenađenje. Prostora za nadu svakako da imamo!

Selektor Sjedinjenih Američkih Država Stiv Ker na raspolaganju ima maltene dvanaest jednakih igrača, dok je kod Svetislava Pešića situacija takva da je timski duh neophodan kako bi se porazio individualni kvalitet rivala.

Upravo je trener Golden Stejt Voriorsa i našeg protivnika ubeđen da najveća opasnost preti od Nikole Jokića, ali nije siguran da li bi zbog nečega još morao da brine.

- Ne smemo se uspavati samo zato što smo ih dva puta pobedili. Moramo biti spremni za njihov najbolji napor. Moramo razmišljati o tome šta će raditi drugačije. Jokić, pretpostavljam da bi mogao igrati 40 minuta. Šta još imaju u rukavu - upitao je Ker.

Duel Srbije i Amerike na programu je četvrtak od 21 časa.

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Stiva Kera da uporedi Jokića u reprezentaciji i NBA: "On je najbolji košarkaš na svetu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N

    7. avgust 2024 | 19:51

    Cela ekipa bi vam pala na doping testu kad bi se za svakoga radio isto. Ali pošto za amerikance važe neka druga pravila onda tu ništa ne možemo. Druga stvar, da svako od tih igrača igra za državu za koju treba da igra pola ekipe (ako ne i cela) bi vam nastupalo za neke afričke zemlje. Mi ćemo naše dočekati kao heroje čak i da bronzu uzmu, a vi ćete dobiti par aplauza za zlato. To je razlika između nas i vas, mi nešto osećamo tokom utakmice, posle pobede, a vi ste veštačka usiljena ekipa bez emocija i timskog duha. Jokić vam je ionako odavno objasnio neke stvari u NBA ligi tako da možete da lajete do sutra..... boli nas uvo i da puknemo 50 razlike!!

  • Kele

    7. avgust 2024 | 20:03

    Ker pazi da ne prodaješ kao Alkaraz od našeg Noleta. Savet, ne potcenjuj nikog u životu, ima Boga. 🙏

  • Ana

    7. avgust 2024 | 19:59

    Izjava u americkom stilu,arogantna bas kao sto su i oni. Samo da ne bude ona cuvena"Ko se zadnji smeje najsladje se smeje"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA