Olimpijski šampion za 13 sekundi ispustio nemoguće u najluđem meču ikada: Karabatić tragično završio karijeru

 
S. I.
S. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Šta se ovde desilo...

Prvi polufinalni par muškog rukometnog turnira na Olimpijskim igrama čine selekcije Egipta i Nemačke, koje su posle produžetaka srušile Egipat (29:28) odnosno Francusku (35:34). Njima se kasnije priključila Danska.

Bilo je uzbuđenja u sva tri meča, ali posebno u okršaju domaćina, trostrukog i još uvek aktuelnog olimpijskog šampiona, i prosto je neverovatan način na koji su oni ostali bez plasmana u borbu za medaju.

Završnica prvog i prva polovina drugog poluvremena protekla je u konstantno ubedljivoj prednosti Francuza, koja je u jednom momentu iznosila i 20:14. Pa ipak, Nemci ne bi bilo to što jesu da se tako lako predaju.

Ono što se dogodilo na isteku 60. minuta prepričavaće generacije ljubitelja fudbala. Renars Usins je najpre na trinaest sekundi pre kraja pogodio za minus jedan, a čudo se ubrzo dogodilo.

Dika Mem nije uspeo da izvede loptu sa centra posle tajm-auta, a Renars Usins je iskoristio asistenciju Julijana Kestera i otišlo se u produžetke uz opšte negodovanje navijača.

Tamo je takođe Usins postigao odlučjući gol, pa je legendarni Nikola Karabatić i ranije od planiranog otišao u penziju.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA