Strahinja Rašović: "Bitno je ovo zajedništvo koje imamo, mi verujemo"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Vaterpolisti ostvarili veliki trijumf

Vaterpolisti Srbije plasirali su se u polufinale Olimpijskih igara pošto su posle velike borbe savladali selekciju Grčke rezultatom 12:11.

Nakon velike pobede svoje utiske izneo je vaterpolista naše selekcije, Strahinja Rašović.

- Sve čestitke našoj ekipi, mojim drugovima i trenerima, ali sa ovim ništa nije urađeno. Ovo je bilo četvrtfinale. Velika pobeda za nas, četvrtfinale je bitna utakmica ali moramo ostati čvrsto nogama na zemlji. Ovo je takav turnir, nema se vremena za slavlje. Mi ne možemo ništa još da slavimo, moramo da se okrenemo polufinalu koje nas čeka za dva dana, što znači da se što pre regenerišemo i spremimo za meč - započeo je Strahinja Rašović.

Za kraj je istako da reprezentacija "diše kao jedan" i da je pobeda plod timskog rada.

- Plod timske igre. Igralo je danas nas 13. I energija sa klupe i u vodi, to nas je sve guralo napred. To je onda rezultat, nebitno da li su iskočili pojedinci, bitno je ovo zajedništvo koje imamo. Kao što sam rekao na početku turnira kad smo gubili, mi verujemo, to se danas pokazalo. Okrećemo se narednom meču -završio je Strahinja Rašović.

(Telegraf.rs)

Video: Legendarni srpski olimpijski as došao da podrži košarkaše: Ima jaku poruku za sve naše sportiste

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA