Oborila lični i evropski rekord na OI, pa zaprosila dečka: Neverovatna priča sportistkinje iz Pariza

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nakon što je prešla ciljnu liniju, Fino se uputila ka tribinama, gde ju je bodrila domaća publika

Francuska atletičarka Alis Fino iznenadila je publiku na Igrama u Parizu, ne samo svojim izvanrednim nastupom već i neočekivanim potezom nakon trke. Nakon što je u trci na 3000 metara sa preprekama postavila novi evropski rekord, Finot je zaprosila svog partnera.

U uzbudljivoj trci, Alis je završila na četvrtom mestu, iza pobednice Vinfred Javi iz Bahreina. Sa vremenom od 8 minuta i 58,67 sekundi, postavila je svoj lični rekord, što je bio dovoljan povod za slavlje.

Nakon što je prešla ciljnu liniju, Fino se uputila ka tribinama, gde ju je bodrila domaća publika. U emotivnom trenutku, zagrlila je svog dečka, atletičara Bruna Martinesa Bargielu, i zaprosila ga. Umesto prstena, koristila je iglu sa porukom: "Ljubav je u Parizu."

Alis je kasnije otkrila da ju je na taj potez inspirisala numerologija: "Rekla sam sebi, ako trčim ispod 9 minuta - jer je 9 moj srećan broj i zajedno smo već 9 godina - zaprosiću ga." Dodala je da ne voli da prati ustaljene norme i da je, pošto on nije preuzeo inicijativu, odlučila da preuzme stvar u svoje ruke.

"On mi uvek daje snagu," rekla je Alis, dodajući da je presrećna što je uspela da ostvari cilj ispod 9 minuta. Fino je potvrdila da je Bruno rekao "da" na njenu prosidbu, a takođe je izrazila zadovoljstvo svojim nastupom na stazi. "Uživala sam u trci i dala sve od sebe," izjavila je, priznajući da joj je malo falilo do medalje, ali da se ne kaje ni zbog čega.

(Telegraf.rs)

Video: Srbi obeležili teritoriju ispred Bersija: Ogromna zastava dominira

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA