Pojavio se bilbord posvećen Đokoviću u centru Podgorice: Evo kakvu poruku su mu Crnogorci poslali

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 11

Crnogorci su ponosni što se Nole pripremao baš tamo za OI

Pobeda srpskog tenisera Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama danima unazad slavi se u čitavom regionu, te je tako u sredu ujutru u Crnoj Gori osvanuo bilbord posvećen najboljem sportisti na planeti!

Bilbord se pojavio kod mosta na Ribnici u centru Podgorice, blizu Karađorđevog parka, a na njemu je lik Đokovića dok drži olimpijsko zlato, iza njega je srpska trobojka a ispod je na ćirilici ispisano "ponos Crne Gore".

- Ovo je stvarno fenomenalno, svaka čast onom ko se ovoga setio. Mi smo jedan narod i braća i svaki uspeh srpskih sportista doživljavamo kao naš. Dok je Nole igrao u finalu, svi su gledali, a posle je po kafićima bilo i slavlja. Ovaj bilbord kad sam video naježio sam se, video sam da neki ljudi i aplaudiraju kad ga vide - kaže za RINU Ivan Božović iz Podgorice.

Bilbord, Podgorica, Novak Đoković Foto: RINA
Bilbord, Podgorica, Novak Đoković Foto: RINA

Veliki uspeh Srbije u tenisu na Olimpijskim igrama i Novaku Đokoviću čestitali su i premijer Milojko Spajić i predsednik Jakov Milatović.

Spajić je poručio da kad se ispune svi profesionalni snovi, onda i veliki šampioni zadrhte.

- Čestitke Novaku Đokoviću, olimpijskim zlatom kompletirao je najveću karijeru. Čekamo ga u Crnoj Gori i njegovom Jasenovom Polju. Sad mora i po pehar US opena krenuti sa našeg primorja - naveo je Spajić aludirajući da se upravo pred OI Đoković spremao u luksuznom odmaralištu u Herceg Novom.

Nakon što je napustio Pariz, najbolji teniser svih vremena, došao je upravo u Crnu Goru gde će najverovatnije boraviti do 13. avgusta za kada je zakazan svečani doček na čuvenom balkonu u srcu Beograda.

(Telegraf.rs)

Video: Ekskluzivno Novak Đoković stigao u Crnu Goru na zasluženi odmor

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joksa

    7. avgust 2024 | 14:30

    Mogu svi da ga svojataju,jedni da mu je mama Hrvatica ovi drugi da mu je poreklo iz Cg i svi su u pravu ali samo jedno zaboravljaju,da mu se deda izjašnjavao kao Srbin,tata isto tako a Nole Srbinom i to Srbendom!

  • Keve ti Nevenke

    7. avgust 2024 | 13:47

    Eto oni su ponosni!?!?!?!

  • Bane

    7. avgust 2024 | 13:57

    Ovo je postavljeno i u Dubrovniku.. Pise Djoković Novak Srbin Ponos Hrvatske

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA