Srpska košarkašica iskrena: "Sam pojam da treba da se pozdravim mi ne dolazi u glavu"

 
M. M.
D. U.
M. M. D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Čađo ostavlja otvorenu mogućnost da i psole 35 igra za Srbiju

Za razliku od Nevene Jovanović koja je objavila kraj reprezentativne karijere, srpska košarkašica Saša Čađo i dalje ostavlja otvoreno igranje za nacionalni tim!

Čađo ima 35 godina i dugo je uz reprezentaciju Srbije, uzela je 2016. bronzu na OI u Riju, dok su srpske košarkašice ovoga puta poražene od Australije u četvrtfinalu u Parizu.

- Ja iskreno o tome nikada i ne razmišljam, sam taj pojam da treba da se pozdravim mi ne dolazi u glavu. Ne želim da se spremam, kad dođe momenat doći će. Volim da budem deo ovog tima, za mene je igranje košarke reprezentacija. Uvek volim da budem tu sa devojkama i predstavljam zemlju na najbolji mogući način - rekla je Čađo posle meča i dodala:

- Neosporno je to da su cure dale svoj maksimum, ali uvek želiš više. Sad u tom momentu nije bilo moguće. Ono što iz srca mogu da kažem jeste da sam ponosna na svaku devojku i koja je bila od početka priprema i koja više nije tu i koje su ostale, jer znam koliko smo radile i dale se u sve to. danas jednostavno nije bio dan.

Suze posle meča?

- Normalno, uvek ti je žao, uvek hoćeš da pobediš. Ništa više ne mogu da kažem nego da sam ponosna, i da ću sve da ih zagrlim i poljubim.

(Telegraf.rs)

Video: Glazer do detalja opisao kako je primio gol iz slobodnog udarca: "Video sam loptu kasno..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA