Elzan Bibić: Razočaran sam, očekivao sam finale, loše sam spavao zbog buke i Olimpijskom selu"

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Poručio je da se nada boljem rezultatu na OI 2028.

Nije Elzan Bibić uspeo da se plasira u finale Olimpijskih igara, jer je trku na 5000 metara završio kao 14. u kvalifikacijama - mada se u jednom trenutku probio i do druge pozicije!

Nedugo nakon trke dao je izjavu i otkrio sa kakvim problemima se susretao, odnosno da je loš san donekle uticao na njegov rezultat.

- Bilo je lepo samo takmičiti se na OI. Ne mogu da kažem da sam zadovoljan, očekivao sam finale, ali s obzirom na to da nisam imao dobar san prethodne dve do tri noći... Možda je uticalo malo i navikavanje na selo, buka i to... Što se tiče spremnosti bilo je sve super i realano je bilo da se uđe u finale. Moguće da je san uticao na nastup, nadam se da će u Los Anđelesu biti bolje. Sad ne znam šta je bilo, možda i trema, bilo je previše i buke - poručio je Bibić koji se dotakao tih uslova u Olimpijskom selu:

- Što se tiče hrane, svega ima. Možda malo buka i eto malo krevet. Samo da je malo više mira bilo, mnogo bi bilo bolje.

Što se tiče same trke, Bibić je poručio:

- Sve je bilo dobro odrađeno, nisam ima snage da iznesem poslednju promenu do kraja. Bilo je i dosta udaranja, samo sam video padanja pored.

Dotakao se i ostalih atletičara i atletičarki na OI.

- Nije nas pratila sreća na ovim Igrama. Svi smo imali problem sa povredama i možda je uticalo na naše nastupe. Sigurno ćemo u Los Anđelesu imati bolje rezultate.

(Teleghraf.rs)

Video: Navijači Benfike čekali da Delije odu da bi zapevalia

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naj

    7. avgust 2024 | 12:00

    Zašto nisi zvao komunalce?

  • UUUUUUAAAAAAA

    7. avgust 2024 | 12:23

    Rvač Kabaja na zalasku karijere. Slinavčević promenio klub pa se slabo pripremio. Španovićka znala da je povređena pa došla Zašto ? Bibić slabo spavao bila buka. Pa dobro imal neko sposoban da se takmiči ? SRAM VAS BILO. A Angelina ? A Novak ?

  • Aca

    7. avgust 2024 | 12:24

    Hahahahaha...buka je kriva sto si nesposoban

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA