Maja Ognjenović uplakana u zagrljaju supruga: Dirljiva scena posle poraza odbojkašica Srbije

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Dača Ikodinović pratio svoju suprugu iz prvih redova

Trebalo je ovo da bude savršeno veče za žensku odbojkašku reprezentaciju Srbije, da eventualnom pobedom prođu u polufinale Olimpijskih igara i na taj način čestitaju 40. rođendan kapitenki Maji Ognjenović.

Međutim, Italijanke su bile bolje i slavile su sa 3:0 - što je dovelo do suza svih igračica, pa i same Maje koja je uplakana otišla do supruga Danila Ikodinovića koji ju je grlio.

Maja je po završetku utakmice poručila da je ovo bila njena poslednja utakmica u reprezentativnom dresu, kao i da je zbog samog rođendana sve bilo jako emotivno i pre meča.

- Svi su došli i zbog mog rođendana, trudila sam se da nemam emociju, nisam htela da me to omete. Svakako da jeste i teško za prihvatiti, svi moji osim roditelja su bili tu, gledale smo i neki video što su nam se naši javljali pa smo emotivne bile sve dva dana, ogroman naboj, prevelika želja i nije bilo jednostavno ostati priseban - poručila je.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    7. avgust 2024 | 06:05

    Nisu italijanke bile dobre koliko su nase igrale ocajno.

  • Vidi

    7. avgust 2024 | 06:33

    Italijan trener, igrale protiv Italije.... Terzić je car. Najbolji trener.

  • Neće skoro 🏅

    7. avgust 2024 | 07:46

    Davno pišem da nema Tijane u reprezentaciji bilo bi još gore, mi nemamo mladih igračica, pojedine igraju jako dugo (svaka čast za to) i prolazi po pet generacija mi nemamo novo lice i kada se neko i ubaci kao Uzelac ne može jednostavno da se uklopi znam bar deset dobrih igračica koje su čekale u redu da budu pozvane i oprostile su se od odbojke i nastavile svoj život, a rad sa mlađima nije na nivou kao nekad ako ubodu nešto na balkanskom i to je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA