Selektor odbojkašica Srbije napušta reprezentaciju posle eliminacije sa OI

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 19

Poraz od Italije je učinio svoje

Đovani Gvideti neće više sedeti na klupi reprezentacije Srbije posle poraza od Italije i eliminacije odbojkašica sa Olimpijskih igara u Parizu.

Posle ubedljivog poraza gvideti je istakao:

- Istekao mi je ugovor, verujem da je i meni ovo poslednji meč kao i mnogim igračicama. Pričao sam samo tri minuta sa Savezom.

potom, Gvideti je anlizirao poraz od Italije.

-Izgubili smo od protivnika koji je igrao bolje od nas. Nadali smo se medalji, ispadanje sada nije ono što smo želeli. Ovo je loš rezultat za Srbiju. Poslednja utakmica ne bi trebalo da uzme sve što je ova ekipa uradila. Budite ljuti na mene, a ne na igračice. Donele su Srbiji puno uspeha. Na meni je da budem krivac, odbojkašice nisu zaslužile - istakao je on i dodao:

-Bili smo dobri u prvom setu, ali nismo ga zatvorili. Posle smo se raspali brzo, imali smo slabosti koje nismo mogli da sakrijemo. Italija je posle bila opuštenija. Žao mi je što nismo odigrali bolje. Nismo se borili kako Srbija može da se bori. Neprihvatljivo je ne iskoristiti ovakvu prednost.

Na kraju Gvideti je dodao:

-Srbija ima puno sjajnih igračica, odigrali smo dobre prijateljske utakmice. U Parizu nismo igrali loše, ali ni sjajno.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jova

    6. avgust 2024 | 23:41

    Samo piksi ne napušta

  • NekoKo

    6. avgust 2024 | 23:15

    Totalno rasulo u našem sportu.

  • BOBA

    7. avgust 2024 | 07:13

    Prvi set je italijan ispustio svojim nerazumnim odlukama,prekinuo poen i tražio čelendž iako je lopta bila u našem polju,vodili smo 19-15, poen dodeljen italijankama,menja pre servisa Uzelac koja je pre toga osvojila tri poena,uvodi Milenkovićevu koja servis šalje u mrežu,uvodi Saru Lozo koja nezagrejana greši i italijanke uhvatile priključak i na kraju gubimo set na razliku,posle toga lagano gubimo dva seta,šteta,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA