"Odvlačila pažnju kolegama odećom": Otkriveno zašto je atraktivna sportistkinja izbačena iz Olimpijskog sela

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Takođe, kap koja je prelila čašu bio je njen odlazak u Diznilend

Luana Alonso Printskrin: Instagram/luanalonsom

Kratko je bila na Olimpijskim igrama, ali je paragvajska plivačica Luana Alonso vrlo brzo privukla pažnju u Parizu i mnogi inostrani mediji su je proglasili za najatraktivniju sportistkinju tamo!

Nije uspela da se kvalifikuje za takmičenje na 100 metara leptir za žene, da bi potom dospela u žižu javnosti zbog toga što ju je matični Komitet izbacio iz Olimpijskog sela zbog "nedoličnog ponašanja."

Mnogi su to "nedolično ponašanje" shvatili na sasvi drugačiji način, dok su lokalni mediji iz Paragvaja javili da je Luanin greh bio taj što je posetila Diznilend, kao i da se prijavila u jednom luksuznom hotelu i posetila luksuzne prodavnice i restorane.

Luana Alonso Printskrin: Instagram/luanalonsom

Navode da je ona uznemirila olimpijsko rukovodstvo zemlje izborom da poseti neku turističku destinaciju umesto da pruži podrške svojim saigračima, što je izazvalo žestoku svađu.

Takođe se tvrdilo da je Alonsova "odvlačila pažnju" kolegama takmičarima u Atletskom selu - i da je nosila raskošnu odeću, a ne svoju zvaničnu olimpijsku uniformu.

- Njeno prisustvo stvara neprikladnu atmosferu u timu Paragvaja. Zahvaljujemo joj se što je postupila prema uputstvima, jer svojom voljom nije prenoćila u Olimpijskom selu - stoji u saopštenju koje je izdato dan ranije.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    8. avgust 2024 | 00:21

    Pa da nju nek izbace, a one spodobe sa otvaranja nek promovišu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA