"Deremo se mi, dere se on...": Bogdan do detalja objasnio psovke i "teške reči" sa Pešićem na tajm-autima

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 11

Zajednički interes je iznad svega...

Košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Olimpijskih igara, pošto je posle produžetka savladala Australiju sa 95:90.

Posle meča. svoje utiske sa meča je izneo i kapiten Orlova Bogdan Bogdanović.

- To je košarka, oni su ubacili neke neverovatne šuteve. Košarka je momentum, ritam. Oni su uzečli taj ritam, igrali odbvranu, pritisli nas po celom terenu. Mi nismo znali gde udaramo. To pokazuje i karakter ekipe. Najvažnija je pobeda. - istakao je on i dodao:

- Sledeća utakmica je za dva dana i moramo da se spremimo za potencijalnog protivnika, Ameriku.

Posebno je pohvalio Petija Milsa.

- Uhvatio sam se za glavu zbog Petija Milsa. Igrao sam sa njim. Bilo je dosta poraza, težih treninga, zajedmno smo se motivisali za Olimpijske igre. Trenirali smo zajedno, radio je kao konj. I mene j emotivisao  na neki način. Znao sam da će biti spreman. To je pokazao i u Abu Dabiju. Spreman je. Veliki rispekt za njega imam.

Timska pobeda je iznad svega.

- Ove utakmice se dobijaju timski. Tu se ispada iz borbe za medalju, ranije se odlazi kući, pogotovo na Olimpijskim igrama. Pritisak je tu. To je uticalo i na nas i na njih. Na kraju je najvažnije da smo pobedili.

Usledilo je pitanje izveštača Telegrafa sa lica mesta o burnom tajm-autu i oštrim rečima Svetislava Pešića, a Bogdan je imao spreman odgovor i detaljno objašnjenje.

- Uvek je to tako, deremo se mi, deremo se on. Dižemo se i podržavamo na taj način. To je pozitivna kritika jer svako želi da pobedi. Znamo svi ulog. Na TV-u to možda izgleda i ružno, ali to je sport i to je jedini način da se komunicira u tim trencima. Ne slušamo ponekad, šta ćeš - rekao je Bogdan i nasmejao se.

(Telegraf.rs)

Video: Deo navijača Benfike stigao je na staidion "Rajko Mitić"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA