Potez Petruševa o kom će se pričati: Pogledajte kako je Srbija u poslednjem napadu obezbedila polufinale OI

 
S. J.
S. G.
S. J. S. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Spektakularna reakcija!

Košarkaška reprezentacija Srbije posle totalne drame i produžetka pobedila je Australiju 95:90 i plasirala se u polufinale Olimpijskih igara u Parizu.

Na 9.8 sekundi do kraja, Ausrtralija je imala napad, a selektor Pešić je tražio tajm-aut. Potom, lopta je došla do nezaustavljivog Milsa. Nad njim je Srbija odigrala odličnu odbranu, ali je on uspeo da se podigne, uputi šut koji je na kraju završio u košu na sekund do kraja.

Potom, ušlo se u produžetak, Srbija je gubila na minut do kraja. Potom, Jokić je ubacio koša za 91:90, a onda Australija ne koristi svoj napad. Lopta na isteku napada dolazi do Nikole Jokića koji se okreće i izvodi svoj čuveni šut, "Somor shuffle" za totalni delirijum!

Usledio je tajm-aut Australije, posle kojeg su imali loptu sa strane, ali sjajno su se postavili naši košarkaši, Petrušev je ukrao loptu, ona je došla do Bogdanovića, te su Australijanci morali da prave faul.

Bio je precizan Bogdan sa linije penala, čime je i definitivno stavljena tačka na meč.

Kako je to izgledalo, možete videti ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Slovenci upali među naše navijače ispred kafane, pa zapevali sa Srbima “Luka Dončić jedan je od nas”

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca gr.

    6. avgust 2024 | 17:06

    Ahahahahaaa...Al' odskakuta onaj trsavi 🦘 sa brojem 3. na kraju a sto se prrrssiiioooo...A i krivac je za zadnji napad...Sve dodje na svoje mesto!!! Jest da dam pogubila zivce danas kao nikad!!! Na Amere ne smem da pomisljam!!! Bravo SVIMA I HVALA ZA PREDSTAVU, OSTA BEZ NOKTIJU 🤣🇷🇸💪🥇

  • Djoko

    6. avgust 2024 | 17:42

    Svaka čast

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA