Milica Gardašević puna optimizma posle eliminacije u Parizu: "Idemo u Los Anđeles, nedostajalo je..."

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Zauzela je ukupno osamnaesto mesto

Kvalifikacije u skoku udalj na Olimpijskim igrama nisu uspele da prođu srpske atletičarke Ivana Španović i Milica Gardašević i tako krunišu aktuelnu sezonu.

Kraljica srpske atletike je u emotivnom intervjuu istakla da ovo možda nije kraj, dok je njena koleginica, aktuelna prvakinja Zlatne lige pre svega istakla da je "jeftino" mogla da prođe u finale i zbog toga joj je krivo.

- Čast mi je što sam učestvovala na Olimpijskim igrama, predstavljala Srbiju, nisam oduševljena što nisam ušla u finale, pogotovo što smatram da je bilo uslovno rečeno jeftino, rezultatski 6.60. Mislim, na kraju dana ću morati da se zadovoljim. Za nešto dalje, ne znam, idemo u Los Anđeles - rekla je Milica Gardašević.

Istakla je i da je verovala u Ivanu.

- Ja mislim da je nastup na petim OI uspeh sam po sebi, za ostalo ćete nju morati da pitate. Ja sam verovala da će moći i verujem da su svi verovali da će moći, nemam šta preterano da dodam.

Ispravan skok je falio Milici, ali sa optimizmom gleda nadalje.

- Nedostajao je ispravan skok, meni se to inače dešava. Možemo sada da pričamo o vetru, tako nekim finesama, ali u principu imala sam dva prestupa, mislim da barem jedan od ta dva bio dovoljan za finale da je bio ispravan. To je skok udalj, to sam birala, tu smo gde smo sada - zaključila je Milica Gardašević.

(Telegraf.rs)

Video: Gardaševićevoj izmakla medalja na Svetskom prvenstvu, ali je napravila rezultat karijere

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA