Moćne reči Novaka Đokovića: "Iako sam ja taj koji nosi ovu medalju, želim da svaki Srbin zna da..."

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Najbolji teniser na planeti doneo našoj zemlji zlatno odličje

Najbolji teniser planete Novak Đoković uspeo je da osvoji zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto je u finalnom susretu savladao Karlosa Alkaraza sa 2:0 u setovima (7:6, 7:6).

On je tako postao najstariji teniser koji je osvojio pomenuto takmičenje, a do medalje je došao bez izgubljenog seta!

Nedugo nakon velikog uspeha naš teniser se oglasio na Instagramu i poslao moćnu poruku.

- Nikada nisam mogao da odustanem od sna da osvojim ovu zlatnu medalju, kao što ni narod Srbije nikada nije odustao od mene. Zajedno smo verovali u nemoguće. Iako sam ja taj koji nosi ovu medalju, želim da svaki Srbin zna da ona pripada svima nama.

Predstavljati našu naciju je najveća čast na svetu. Ova medalja, ovi trenuci, ovaj život - ništa od toga ne bi bilo moguće bez vaše nepokolebljive podrške. Ovo je zbog tebe. Ovo je za vas - napisao je Nole.

(Telegraf.rs)

Video: Duplantis otkrio da je kopirao internet senzaciju koja je izgubila od Mikeca na OI

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сл.Ђ.Бијелић

    6. avgust 2024 | 12:54

    Осим поновних речи захвалности на свему постигнутом досад, као и "затвореном кругу неопходних достигнућа", ваља истаћи и задовољство што Новак показује да "зна", тј., осећа колико је народ "дисао с њим" свих ових година па, последично, на овим Играма желео му медаљу којој је толико стремио. И, ево, наша људина, већ сада, док се ни адреналин није стишао, а ни тело довољно одморило, шаље поруку којом "дели" своју медаљу са остатком од неколико милиона нормалних, добронамерних који су му својим срцима "помагали" док се пењао на ову високу планину... За оне који га дуже времена прате на његовом величанственом спортском путу и који се сећају многих његових витешких манира уопште не постоји ни трун сумње у искреност и тачност онога што нам је поручио, односно "поделио"... Ето, направи човек да замишљам како је и моја маленкост сувласник златног одличја из овог Париза! Хвала неизмерно и да се зна: иако ћемо и будућности, надаље, бити заједно, у дубини наше душе ми искрено верујемо да никоме ништа више ниси дужан, нити се према коме обавезан. Улепшао си Србију и наше животе, а то се ничим не може измерити... Хвала, соколе, на свему!

  • нибрС

    6. avgust 2024 | 12:57

    Бог ти дао среће и здравља ...

  • Gasa

    6. avgust 2024 | 13:51

    Bog ti dao zdravlje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA