Ona je "mis" Olimpijskih igara: Komentatorka poreklom iz Srbije koja navija za Zvezdu očarala atletski stadion

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Ko je pa mislio da Srpkinje nisu najlepše?

Srpske atletičarke Ivana Španović i Milica Gardašević nisu uspele da se plasiraju u finale Olimpijskih igara u Parizu u skoku udalj. Stale su u polufinalu, dok je na neki način Srbija i ostala sa jednom predstavnicom, reklo bi se i sa "misicom" ovim Olimpijskih igara.

Naime, jedna od komentatorki na atletskom takmičenju je i Ljubica Kristina Vukićević Demidov, norveška atletičarka poreklom iz Srbije koja je nekada i sama nastupala u trci s preponama, odakle je donela i brojne medalje.

Inače, Kristina Vukićević je ćerka Petrka Vukićevića, čoveka koji je predstavljao Jugoslaviju na Olimpijskim igrama u Moskvi 1980. godine.

Ona je tokom karijere uspela da osvoji medalje, pre svega u juniorskim danima, odakle ima srebro iz Kaunasa 2005. godine, onda srebro iz Debrecina 2007. godine na prvenstvu Evrope do 23 godine, a bila je zlatna u Kaunasu na 100 metara s preponama.

Najveći uspeh je napravila na Evropskom dvoranskom prvenstvu 2011. godine u Parizu, gde je bila treća na 60 metara sa preponama.

Kristina sada radi komentator, dok se po objavama na društvenim mrežama može videti i da je navijač Crvene zvezde.

(Telegraf.rs)

Video: Duplantis otkrio da je kopirao internet senzaciju koja je izgubila od Mikeca na OI

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    6. avgust 2024 | 13:00

    Uz C.Zvezdu je sve lepse i bolje. Covek se prosto oseca fantasticno, ispunjeno i srecno, sto se vidi na primeru ove prelepe devojke.

  • Pop

    6. avgust 2024 | 13:48

    Danas imamo novinare koji se bave politikom, komentatore kojinavijaju za neki klub... Zar medijski radnici ne trebaju da budu objektivni a ne da podrzavaju jednu stranu na stetu druge. Smesno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA