Arapski komentator u transu slavio Novakovo zlato na OI: Od ovih reči će se najtežiti svaki Srbin

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Da se naježiš...

Novak Đoković je u nedelju ostvario istorijski rezultat osvojivši zlatnu medalju na Olimpijskim igrama porazivši Karlosa Alkaraza u dva seta i naravno da je to sportska tema broj jedan u Srbiji i dalje.

Srbin je posle neuspeha u finalu Vimbldona dokazao koliko je mentalno jak, da i dalje i fizički može da parira maltene duplo mlađem kolegi i ostvario je poslednji uspeh koji mu je nedostajao u kolekciji.

Slavilo se u Srbiji, slavilo se u celom svetu, a reakcija arapskog komentatora je možda i najbolja od svih koje ćete čuti.

Nakon poslednjeg poena na meču i momenta u kom je Nole pao na šljaku u suzama, on je u transu odavao počasti najboljem sportisti ikada.

- Ooooo Bože. Uspeo je, Đoko, cunami, uragan, zlatni olimpijac. Đoković je osvojio naslov koji mu je falio. Naslov je sada ovde. Pobedio je u izazovu sa magičnom izvedbom. Uspeo je i dao Srbiji zlatni san o kojem je sanjao - govorio je arapski komentator.

Novak je u ponedeljak izašao ispred Ajfelovog tornja i proslavio zlato sa navijačima, a očekujemo ga i u Beogradu na čuvenom balkonu.

(Telegraf.rs)

Video: Nikola Rađen o Đokoviću i zlatu na OI: "Želeo sam to... Lepo je čuti Bože pravde usred Pariza"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA