Hrvat Srbić brutalno pao i ostao bez medalje: “Dan pobede za Hrvatsku nije i za mene, idem u sobu da plačem”

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 13

Nije došao do željenog rezultata

Takmičenja u gimnastici tokom poslednjih nekoliko ciklusa privlače sve veću pažnju na Olimpijskim igrama zbog pojave Simon Bajls, ali atraktivnost ne nedostaje ni u muškoj kategoriji. Prirodno je da se još teže akrobacije viđaju upravo tu, pa se po društvenim mrežama vrte potezi koje običan čovek ne bi mogao da izvede.

Ružnija strana ove discipline jesu padovi, koji mogu biti jako bolni, pa čak i kobni po karijere u pojedinim momentima. Hrvatski gimnastičar Tin Srbić je zaista imao sreće desetog dana OI...

Prilikom jedne od akrobacija on je pao sa velike visine maltene na vrat. Gledaoci su u neverici gledali šta se dešava, ali je on na svu sreću dobro prošao.

Taj pad ga je koštao plasmana u vrhu i na kraju je završio na osmom mestu, što ga je u poptunosti rastužilo u izjavi posle, u kojoj je pomenuo i Oluju...

- Tužan sam, ne znam šta da kažem. Žao mi je što su, svi gledali na ovaj dan, lep za nas dan. Nije bio za mene dan pobede, ali mislim, za sve nas jeste. Nadam se da će ga lepo proslaviti. Ja ću biti tužan, idem da plačem u sobu jedan dan i to je to, idem dalje - rekao je Srbić, a izjavu možete videti ovde.

Hrvati peti avgust slave kao dan pobede i smatraju legitimnom operaciju Oluja, u kojoj je ubijeno preko 1700 Srba.

(Telegraf.rs)

Video: Gimnastičarka za jednu objavu zaradi 31.000 dolara: Ima milion pratilaca više od Bijonse

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA