Olimpijski šampion, za kojim "lude" žene, spava u parku: Markantni Italijan osuo paljbu po organizatorima OI

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Tomas Ćekon je otkrio zašto spava u parku, iako ima mesto za spavanje u olimpijskom selu

Tomas Ćekon Foto: Tanjug/AP/Martin Meissner

Italijanski plivač Tomas Ćekon, za kojim žene "lude", jer izgleda poput top modela, ponovo se našao u centru pažnje. Olimpijski šampion, koji je pobedio na trci na 100 metara leđno, viđen je kako spava u parku, iako ima mesto za spavanje u olimpijskom selu.

Ovu neobičnu situaciju zabeležio je rvač iz Saudijske Arabije Husein Alireza, koju je fotografiju Italijana, koji je zaspao na peškiru, objavio na Instagramu.

Tomas Ćekon je kasnije pojasnio je zašto spava u parku, a tom prilikom je osuo paljbu po organizatorima Olimpijskih igara zbog loših uslova. Izjavio je da mu je žao što nije uspeo da se kvalifikuje za finalnu plivačku trku 200 metara leđno.

"U selu nema klima uređaja, vruće je, hrana je loša. Mnogi sportisti se kreću iz ovog razloga: to nije alibi ili izgovor, to je realnost onoga što možda ne znaju svi. Razočaran sam što nisam ušao u finale, ali sam bio previše umoran. Teško je spavati i noću i popodne. Ovde se zaista borim između vrućine i buke", rekao je Ćekon, prenosi The Sun.

Tomas Ćekon Foto: Instagram/huseinalireza

MOK (Međunarodni olimpijski komitet) se našao na udaru kritika zbog nedostatka klima uređaja i kartonskih "antiseks" kreveta u olimpijskom selu i loše hrane.

"Nema dovoljno određenih namirnica: jaja, piletine, određenih ugljenih hidrata. A tu je i kvalitet hrane, sa sirovim mesom koje se servira sportistima", rekao je za londonski  "Times" Endi Anson,

Kao rezultat toga, izvestan broj sportista, uključujući ceo ženski teniski tim SAD (sa izuzetkom Koko Gof) napustio je olimpijsko selo i odlučio se za alternativni smeštaj, piše australijski Fox.

Pogledajte neke od fotografija Tomasa Ćekona:

(Telegraf.rs)

Video: Đoković odgovarao na pitanja novinara posle osvojenog zlata, a onda zapevao poznati hit Vere Matović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bili

    6. avgust 2024 | 09:38

    Kakvi su to "antiseks" kreveti?

  • teorija zavere

    6. avgust 2024 | 11:32

    Nemoguće! U bogatoj demokratskoj Francuskoj nema klima uređaja, a kreveti od kartona? Još loša hrana u Francuskoj? Za one sa jeftinijim ulaznicama - bio sam sarkastičan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA