Ono što je Duplantis uradio posle svetskog rekorda je legendarno: Zavukao ruku u šorts i rukom pokazao jedno

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Šveđanin nastavlja da oduševljava

Legendarno veče na Olimpijskim igrama je iza nas! Armand Duplantis je po deveti put u karijeri oborio svetski rekord i visinom od 6.25 metara još jednom pomerio granice kada je skok s motkom u pitanju.

Šveđanin je najdominantnija sila svetske atletike tokom poslednjih nekoliko godina, što dokazuje i činjenica da niko ne može ni da se približi visini od 6 metara. "Stad de Frans" je ponovo gledao njegovo marširanje, a u narednom periodu ćemo verovatno gledati i novo pomeranje margina.

Popularni Mondo je skok odmah proslavio sa svojom porodicom, ali i lepšom polovinom Desire Inglander, a još jedna stvar koju je uradio oduševila je sportski svet.

On je u pozi strelca iz Turske Jusufa Dikeča obeležio dostignuće, pa je tako izimitirao njegovo stavljanje ruke u džep i pozu iz koje pištoljem gađa svoju metu.

Dikeč je u dublu sa zemljakinjom osvojio srebro pre nekoliko dana, dok su zlato uzeli naši Damir Mikec i Zorana Arunović, ali je njegov poza postala viralna jer tokom takmičenja ne koristi maltene ništa od opreme.

Duplantis je prepoznao momenat i tako na sebe dodatno skrenuo pažnju, kao i izjavom u kojoj se podsetio kako je u Beogradu pio rakiju.

(Telegraf.rs)

Video: Duplantis okružen obožavateljima: Ovacije za mladog svetskog rekordera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šef

    6. avgust 2024 | 11:24

    Da je Srbin ovako simulurao pucanje ili pokazao tri prsta, ode i medalja i proterali bi ga. Dvostruki aršini svetske "demokratije"!

  • JS

    6. avgust 2024 | 12:06

    Uvek je zadovoljstvo, gledati momka kako skače. Nema boljeg. Od svakog skoka napravi spektakl, a od svetskog tek. Može mu se, da radi šta hoće. Najbolji je.🏅

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA