Ekskluziva! Podsetili smo Duplantisa kada je pio rakiju u Beogradu, nasmejao se i dao hit odgovor

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Seća se Šveđanin svega iz Beograda

Neverovatni švedski atletičar, Armand Duplantis noćas je ispisao nove stranice u istoriji skoka sa motkom, pošto je na Olimpijskim igrama u Parizu uz zlatnu medalju uspeo da obori i svetski rekord preskočivši fantastičnih 6,25 metara.

To je učinio iz trećeg pokušaja, a nakon toga je potrčao u slavlje sa svojom devojkom, prijateljima i porodicom. Sve to bilo je vrlo emotivno za Šveđanina.

U razgovoru sa medijima, naš specijalni izveštač iz Pariza, Dušan Uštević, podsetio je Armanda Duplantisa na scenu sa proslave iz Beograda kada je takođe oborio svetski rekord na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Beogradskoj areni.

Naime, on je tada "nalio" i malo rakije, a kada se prisetio tog momenta, nasmejao se i objasnio šta će večeras uraditi.

- Ha-ha. Da, mislim da ću danas "krenuti" malo sporije nego što sam to uradio te noći. Ali da, za mene je važno da uživam u ovim momentima. Tu sam sa svojim najboljim prijateljima iz svog rodnog grada, neki ljudi me nisu gledali kako skačem od škole. Uživaću, imaću lepo veče i mislim da se osećam kao da sam bio u pećini zadnja tri meseca, nisam radio ništa drugo, osim dosadne dijete. Ništa nisam radio, tako da je na kraju sve to bilo dovoljno. Sada ću malo da se opustim - rekao je Duplantis.

(Telegraf.rs)

Video: Jevrosimović o herojskom nastupu Angeline Topić i očekivanjima od Ivane Španović i Adriane Vilagoš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA