Ekskluzivno! Ništa bolje nećete čuti od reči hrvatske velikanke o Novaku, Ivani i Angelini: “Srbijo…”

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 6

Hrvatska atletičarka je imala divne poruke za srpske sportiste

Hrvatska je uspela da dođe do nove medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto je Sandra Elkasević osvojila bronzano odličje u bacanju diska, gde je bacila 67.51 metara! Toliko je imala i drugoplasirana Bin Feng, koja je ipak osvojila sjajniju medalju.

Na kraju, Sandra mora biti zadovoljna, pošto joj je ovo prva medalja na Olimpijskim igrama nakon 2016. godine, kada je osvojila najsjajniju medalju.

Ona je bila presrećna nakon osvojene medalje, dok je odgovorila i na nekoliko pitanja Telegrafa.

Prvo je Elkasević imala samo reči hvale za Angelinu Topić.

- Angelina je lavica, ja sam joj poslala poruku i čula sam se sa njom, ona je trebalo da bude tu, da je ostala, onda bi Jaroslava morala da ide i više, ne bi je Angelina pustila da sa samo dva metra osvoji zlatnu medalju. Angelina je bez jedne noge skočila 192, niko ne može da žali više od nje.. Kao što sam i njoj rekla, nije svako zlo za zlo, rekla sam joj '2028. godine u Los Anđelesu ćeš biti prava, sve visine će njima biti nerealne, jedino će tebi biti realne'. Ima dobrog trenera, ima dobrog vođu, dobrog oca, sve je to Dragutin Topić, ona je na zemlji i može da skoči visoko. Peh se događa, nije svako zlo za zlo.

Potom se Sandra osvrnula i na nastup Ivane Španović u kvalifikacjiama u skoku udalj.

- Sutra nastupa moja dobro znana Ivana Španović kojoj želim ono što dugo, dugo čeka, a to je zlato na Olimpijskim igrama. Želim joj da ga osvoji jer je ona neko ko je borac kao što sam i ja, ona se bori protiv svih vetrova, tamo visoko gore, malo nas je i teško se diše. Ivana, svu sreću ti želim, gledamo te u kvalifikacijama i dolazimo na finale da navijamo.

Nezaobilazna tema je bio i Novak Đoković.

- Kako nisam ispratila Novaka, čovek je pobedio najboljeg na svetu. Đoković je osvojio sve, to su ti sportski umovi kad misliš da si sve osvojio pa se zasitiš, pa se vratiš. To sam govorila i svojima, osetiš ukus pobede, onda te male greške izbace iz takta, jer da nije pobednik ne bi imao oscilacije i te psovke. On se daje koliko i mi, osvojiti zlatnu medalju protiv najvećeg suparnika ove godine, Srbijo, presrećna si što ga imaš, ali, imamo i mi našu Donu Vekić!

(Telegraf.rs)

Video: Jevrosimović o herojskom nastupu Angeline Topić i očekivanjima od Ivane Španović i Adriane Vilagoš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rajmond Lukač

    6. avgust 2024 | 03:52

    Svaka čast Sandra na lijepim riječima za Srpske olimpijce.Čestitke tebi na brozanoj medalji i svim Hrvatskim olimpijcima na osvojenim medaljama.

  • mislim stvarno dokle više

    6. avgust 2024 | 00:18

    Samo nas poštedite ove bratstvo i jedinstvo "balade". Svakako im nećemo nikad otići na more.🤷

  • Cica

    6. avgust 2024 | 08:56

    Svi ste vi naši. Sa jednog te istog podneblja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA